Αυτά είναι τα 4 καλύτερα & πιο οικονομικά αντηλιακά λάδια που συνδυάζουν προστασία και βαθύ μαύρισμα!

Δες ποια είναι και πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα με την προϋπόθεση ότι θα θωρακίσεις την επιδερμίδα σου από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία. (δες και την απόλυτη ιεροτελεστία φροντίδας για το καλοκαίρι)

Για σένα λοιπόν που αναζητάς το τέλειο μαύρισμα χωρίς να θυσιάζεις την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV, τα αντηλιακά λάδια με υψηλό SPF είναι η ιδανική λύση. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 4 καλύτερα και πιο προσιτά στην κατηγορία τους που προσφέρουν υψηλή προστασία αφήνοντας ένα υπέροχο μπρούτζινο χρώμα πάνω στο σώμα σου. Πάρε μια μικρή γεύση...

Αυτά είναι τα 4 καλύτερα & πιο οικονομικά αντηλιακά λάδια που συνδυάζουν προστασία και βαθύ μαύρισμα!

Παρακάτω θα δεις 4 value for money αντηλιακά λάδια για το σώμα, που υπόσχονται να σου χαρίζουν βαθύ και εξωτικό μαύρισμα, χωρίς ωστόσο να στερηθείς την απαραίτητη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία πάνω στο κύμα
Shutterstock

Λάδι σώματος για μαύρισμα και μεταξένια αίσθηση, Bee Sun Safe SPF30 με ηλίανθο & καρότο, Apivita, €25,60 (στα Φαρμακεία)

Προσφέρει ασφαλή προστασία, ενώ παράλληλα χαρίζει ένα λαμπερό μαύρισμα. Με την μεταξένια, μη λιπαρή υφή του, θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή, ενυδατωμένη και όμορφα αρωματισμένη.

apivita sun oil spf30

Αντηλιακό λάδι υψηλής προστασίας, Ambre Solaire Ideal Bronze Tan Enhancing Protection Oil SPF30+, Garnier, €21,53

Εμπλουτισμένο με θρεπτικό βούτυρο karité το συγκεκριμένο λάδι μαυρίσματος και αφήνει μία αίσθηση μεταξένιας απαλότητας στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία.

Garnier Ideal bronze spf30

Αντηλιακό λάδι μαυρίματος Protect & Tan Spray SPF30, Carroten, €21,37

Ενισχυμένο με τον συνδυασμό φυσικών μαυριστικών ελαίων ενισχύει τη διαδικασία του μαυρίσματος, προσφέροντας ένα λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα.

Carroten protect & tan spf30

Aντηλιακό λάδι, Suncare Dry Sun Oil SPF30 Body & Hair, Hei Poa, €29

Εμπλουτισμένο με θρεπτικό monoi και βιολογικά αντιοξειδωτικά φυτικά εκχυλίσματα, ενισχύει την κυτταρική ενέργεια για να προστατεύει και να αναζωογονεί το δέρμα από κυτταρικές βλάβες και την φωτογήρανση.

Hei poa sun oil spf 30