4+1 ενυδατικά προϊόντα για χείλη απαλά σαν βελούδο!

Θα σου χαρίσουν χείλη για φίλημα!

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Unsplash+
Unsplash+

Τα χείλη αποτελούν μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, που ταλαιπωρούνται από πολλούς παράγοντες όπως για παράδειγμα οι ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και ορισμένες κακές συνήθειες. Μερικές από αυτές τις κακές συνήθειες που δε φανταζόσουν ότι μπορεί να αφυδατώσουν τα χείλη σου είναι η συνήθεια να τα γλείφεις κάθε φορά που τα αισθάνεσαι ξηρά.

Για να προστατέψεις τα χείλη σου είτε από τις καιρικές συνθήκες είτε από τα λάθη που μπορεί να κάνεις και να τα επιβαρύνεις χρειάζεσαι ένα προϊόν που θα τους χαρίσει θρέψη, ενυδάτωση αλλά και λάμψη. Στη λίστα που ακολουθεί θα σου αποκαλύψω τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα χειλιών. (δες επίσης τα κόλπα για να απλώσεις σωστά το κραγιόν σου αν έχεις ξηρά χείλη)

4+1 ενυδατικά προϊόντα για χείλη απαλά σαν βελούδο!

Bioderma Atoderm Levres Baume Reparateur

Αυτό το ενυδατικό lip balm από Bioderma προσφέρει ενταντική φροντίδα θρέψης και αναδόμησης στα χείλη ενώ ταυτόχρονα τα καταπραϋνει και τα ενυδατώνει. Αφήνει τα χείλη εξαιρετικά απαλά χάρη στη σύνθεσή του που περιλαμβάνει βούτυρο καριτέ και έλαιο αβοκάντο.

bioderma ενυδατικο χειλιων

Θα το βρεις στα φαρμακεία

Avene Baume Levres

Το ενυδατικό lip butter της Avene χαρίζει στα χείλη εντατική ενυδάτωση και θρέψη ενώ παράλληλα τα προστατεύει από την καθημερινή ξηρότητα που προκαλείται από τις εξωτερικές επιθέσεις.

avene lip butter

Θα το βρεις στα φαρμακεία

Apivita Propolis Lip Care

Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, το lip care της Apivita υπόσχεται να ανακουφίσει άμεσα τα σκασμένα και ξηρά χείλη. Εμπλουτισμένο με βαλσαμέλαιο ενυδατώνει και παρέχει καταπραϋντική δράση, ενώ χάρη στο έλαιο πρόπολης προσφέρει αντισηπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

apivita lip care

Θα το βρεις στα φαρμακεία

Korres Lip Balm Βούτυρο Κακάο

Πλούσιο σε Ελληνικό βαλσαμέλαιο και βιταμίνη Ε αυτό το lip balm από Korres θα προσφέρει στα χείλη βαθιά ενυδάτωση και θρέψη αλλά και άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα.

korres lip balm

Θα το βρεις στα φαρμακεία

La Roche Posay Cicaplast Levres Lip Balm

Αυτό το εξαιρετικά ενυδατικό lip balm από την La Roche Posay καταπραϋνει και ενυδατώνει άμεσα τα ξηρά και αφυδατωμένα χείλη, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

la roche posay lip balm

Θα το βρεις στα φαρμακεία