Με αυτόν τον αντιγηραντικό ορό ρετινόλης θα αναστρέψεις τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα σου χωρίς ίχνος ερεθισμού!

Δες πού θα τον βρεις και πόσο κοστιζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Η ρετινόλη είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά συστατικά που συναντάμε σε πολλές συνθέσεις προϊόντων, που δρουν ενάντια στα σημάδια του χρόνου. Παρόλα αυτά, πολλές φορές η δράση της μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητους ερεθισμούς στο δέρμα, το οποίο ενδέχεται να κοκκινήσει και να ερεθιστεί.(δες και τις καλύτερες & πιο αποτελεσματικές αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου για νεανική επιδερμίδα μετά τα 40)

Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση η κοσμητολογία, η οποία μέσα από νέες προηγμένες και καινοτόμες συνθέσεις ενσωματώνει το πολύτιμο αυτό συστατικό χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ερεθισμούς. Πρόσφατα το σκανδιναβικό brand, Ole Henriksen, παρουσίασε μια τέτοια σύνθεση, έναν αντιγηραντικό ορό ρετινόλης, που έχει ήδη γίνει viral στην κατηγορία του, τόσο για την αποτελεσματικότητά του όσο και για το γεγονός ότι δεν δημιουργεί ευαισθησίες.

Μάθε περισσότερα για τον αντιγηρανικό ορό ρετινόλης που θα αναστρέψει τα σημάδια του χρόνου στο δέρμα σου

Πρόκειται για τον ορό ρετινόλης Ole Henriksen Double-Rewind Pro-Grade 0,3% Retinol Serum, έναν προηγμένο αντιγηραντικό ορό με βασικό συστατικό τη ρετινόλη, που βοηθά στην αποκατάσταση της νεανικής όψης του δέρματος χωρίς να δημιουργεί ευαισθησίες. Η πολύτιμη σύνθεσή του περιέχει δύο ισχυρά ρετινοειδή με καταπραϋντική αλόη βέρα και ένα θρεπτικό σκανδιναβικό βοτανικό σύμπλεγμα που θα μεταμορφώσει το δέρμα σου. Ακόμη, η φόρμουλά της εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, λειαίνει την υφή και μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των σκούρων κηλίδων, ενώ αποκαθιστά τη διαύγεια και τη νεανική λάμψη του δέρματος


΄σέρουμ ρετινόλης ole

Όσο για το αποτέλεσμα... θα δεις αισθητή διαφορά σε μόλις 2 εβδομάδες με τις λετπές γραμμές και ρυτίδες να έχουν βελτιωθεί και το δέρμα σου να είναι πιο σωστά ενυδατωμένο, πιο λείο και πιο απαλό και ελαστικό. Θα τον βρεις στην τιμή των 69,95 ευρώ στα Sephora.

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα του ορού το βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Στη συνέχεια άπλωσε την κρέμα νύχτας σου. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς για πρώτη φορά ρετινόλη προσπάθησε να την εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου σιγά-σιγά -ξεκινώντας από 1-2 φορές την εβδομάδα- μέχρι να δεις ότι η επιδερμίδα σου είναι ανεκτική σε αυτήν. Σημείωσε ότι τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος Ole Henriksen συνδυάζουν φυσικά βότανα με ισχυρά ενεργά συστατικά και λιπαρά οξέα από αιθέρια έλαια για την απολέπιση, την περιποίηση και την ανακούφιση του δέρματος