Αυτός ο ορός ρετινόλης κοστίζει κάτω από 19 ευρώ και χαρίζει εφέ botox στο πρόσωπο!

Δες ποιος είναι και που θα τον βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Το μακιγιάζ μπορεί πραγματικά να σε σώσει καμουφλάροντας τις ατέλειες στην επιδερμίδα είναι όμως μόνο μια προσωρινή λύση, ειδικά για προβλήματα όπως οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που χρειάζονται πιο στοχευμένη δράση με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για να αντιμετωπιστούν.

Σε αυτό έρχεται να δώσει τη λύση ο ορός ρετινόλης, CeraVe Resurfacing Retinol Serum, που υπόσχεται να σου χαρίσει μια νεανική και φρέσκια επιδερμίδα μειώνοντας αισθητά τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σου. Και όλα αυτά σε μια σούπερ ελκυστική τιμή που δεν ξεπερνά τα 19 ευρώ! (δες και τις 5 καλύτερες & πιο οικονομικές κρέμες με νιασιναμίδη για λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 40)

Μάθε περισσότερα για τον ορό ρετινόλης που κοστίζει κάτω από 19 ευρώ & προσφέρει botox εφέ!

Ο CeraVe Resurfacing Retinol Serum είναι ένας ορός ανάπλασης, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους. Η αποτελεσματική του σύνθεση με 3 απαραίτητα ceramides, καταπραϋντική νιασιναμίδη, ενθυλακωμένη ρετινόλη και εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας μειώνει τα σημάδια ακμής και βελτιώνει την όψη των πόρων λειαίνοντας την επιδερμίδα. Η ανάλαφρη υφή του απορροφάται γρήγορα από το δέρμα σου βοηθώντας το να αποκτήσει έναν ομοιόμορφο φωτεινό τόνο.

cerave_retinol

Αν θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά με την ενυδατική σου εφάρμοσε μια λεπτή στρώση του και άφησέ τον να απορροφηθεί πλήρως πριν απλώσεις την κρέμα. Επειδή η ρετινόλη μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στον ήλιο, συνιστάται να εφαρμόζεις το προϊόν το βράδυ ή εάν το χρησιμοποιήσεις το πρωί να το συνδυάζεις πάντα με μια αντηλιακή κρέμα με τουλάχιστον SPF 30. Σημείωσε ότι όλα τα προϊόντα CeraVe είναι εμπλουτισμένα με 3 απαραίτητα ceramides (1, 3, 6-II) που βοηθούν στην αποκατάσταση και προστασία του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας. Θα το βρεις στην τιμή των 18,90 στα Φαρμακεία.

Τo how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε τον ορό ανάπλασης σε όλο το πρόσωπο κάθε μέρα μετά τον καθαρισμό σου αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια.