Valentine's day: 5 οικονομικά αρώματα -κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ- για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να μυρίζεις υπέροχα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Είναι γεγονός ότι η αγορά ενός αρώματος από πολυτελή Οίκο καλλυντικών προϋποθέτει να διαθέτεις και ένα αξιοσέβαστο budget. Παρόλα αυτά, πάντα μπορείς- με την κατάλληλη έρευνα- να ανακαλύψεις value for money αρώματα που θα βρεις στο φαρμακείο ή και σε καταστήματα καλλυντικών, που είναι σίγουρα πιο οικονομικά χωρίς ωστόσο να υστερούν σε κάτι. (δες και τα 7 λάθη που κάνεις όταν φοράς το άρωμά σου & δεν έχει διάρκεια)

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 οικονομικά γυναικεία αρώματα, με λουλουδένιες, ανατολίτικες και φρουτένιες νότες για να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και όχι μόνο, χωρίς να ανησυχείς για το κόστος του. Πάρε μια μικρή γεύση παρακάτω.

5 value for money αρώματα για να μυρίζεις υπέροχα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με νότες από εσπεριδοειδή, εξωτικά άνθη αλλά και ξύλο ή σανδαλόξυλο οι παρακάτω αρωματικές συνθέσεις αποτελούν μια καλή και οικονομική πρόταση για την γιορτή των ερωτευμένων, που υπόσχεται να σου χαρίζει μια υπέροχη αρωματική αίσθηση πάνω στο δέρμα σου, η οποία θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τη συγκεκριμένη ημέρα.

Άρωμα, Eau de Toilette, Red Flasme, Seventeen, €14 τα 50ml

Το εξωτικό “Red Flame” συνδυάζει νότες από φρέζια, άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινο και αναδεικνύει μοναδικά τη θηλυκή και σαγηνευτική πλευρά σου.

seventeen_redflash


Άρωμα, Eau de Parfum, Feel Awesome, Panthenol Extra, €5,25 τα 30ml (στα Φαρμακεία, medisei.gr)

Aνατολίτικη σύνθεση από εξωτικά αγριολούλουδα ylang-ylang και ζεστή βανίλια που δένουν ιδανικά με τις νότες του ποπ- κορν και του σανταλόξυλου.

panthenolextra_perfum

Άρωμα, Eau de Toilette, Love Whisper, C-Thru, €9,89 τα 30ml

Φρουτώδες και λουλουδένιο άρωμα με νότες από αχλάδι, τριαντάφυλλο και ξυλώδη βανίλια που αναδίνει αισθησιασμό.

cthru_perfume

Άρωμα, Eau de Toilette, Bee My Honey, Apivita, €24,18 τα 100ml (στα Φαρμακεία)

Φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα με γλυκές νότες φρέσκου μελιού, που αναμειγνύονται με άλλα συστατικά αναδίνοντας μια λουλουδένια αίσθηση.

apivita_perfume

Άρωμα, Fresh Fragrance Rose de Vigne, Caudalie, €28,32 τα 50ml (στα Φαρμακεία)

Ένα ελαφρύ και ρομαντικό αρωματισμένο νερό με ανθισμένες νότες λευκού τριαντάφυλλου που παντρεύονται υπέροχα με όξινες νότες από ραβέντι.

caudalie