Aυτό τo καθαριστικό έλαιο που απομακρύνει το σμήγμα & τη λιπαρότητα από το πρόσωπο είναι η νέα εμμονή του TikTok!

Δες γιατί «τρεντάρει» στη δημοφιλή πλατφόρμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Από τότε που οι beauty addicts υπογράμμισαν τη σημασία του καθαρισμού για τη φροντίδα της επιδερμίδας οι TikTokers φαίνεται ότι έχουν πάθει εμμονή σπεύδοντας να δοκιμάζουν και να μοιράζονται με το κοινό τους τα καθαριστικά προϊόντα που πέφτουν στα χέρια τους

Ένα από αυτά είναι και το Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil, ένα προϊόν καθαρισμού σε μορφή ελαίου, που από ό,τι φαίνεται έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok, με όλους όσοι το έχουν δοκιμάσει να μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι' αυτό αφήνοντας τα καλύτερα σχόλια.
(δες και ποια θεραπεία μαλλιών χρησιμοποιούν Julianne Moore & Margot Robbie για σούπερ όγκο & λάμψη)

Γιατί το καθαριστικό έλαιο Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil είναι η νέα εμμονή του TikTok;

Γιατί είναι ένα καθαριστικό που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα επίμονα μαύρα στίγματα μετά από λίγες μόνο εφαρμογές, ενώ ακόμη είναι ασφαλές για το ευαίσθητο δέρμα που εμφανίζει εύκολα κοκκινίλες αλλά και για την επιδερμίδα με τάση για ακμή αφού αφαιρεί αποτελεσματικά το σμήγμα αφήνοντάς τη λείο και απαλό ,απαλλαγμένη από κάθε ίχνος λιπαρότητας.

Μάθε περισσότερα για το καθαριστικό έλαιο

Το Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil είναι ένα απαλό καθαριστικό έλαιο, που αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα μακιγιάζ και τους ρύπους αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Στην πολύτιμη υποαλλεργική του σύνθεσή του περιέχεται εκχύλισμα heartleaf που προλαμβάνει και καταπραύνει τους ερεθισμούς, ενώ παράλληλα εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος. Θα το βρεις στην τιμή των €22,90.

anua_cleansing_oil

Τι κάνει

Αφαιρεί τα μαύρα στίγματα, το μακιγιάζ και το σμήγμα από το πρόσωπο χωρίς να φράζει τους πόρους, ενώ η μη φαγεσωρογόνο σύνθεσή του είναι κατάλληλη ακόμα και για άτομα με ακνεϊκό δέρμα ή με τάση για ακμή. Ακόμη, δεν ερεθίζει τα μάτια, ενώ αφήνει το δέρμα καλά ενυδατωμένο.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε τους 5 τύπους ελαίου (jojoba, έλαιο από κουκούτσι σταφυλιών, έλαιο μακαντέμια, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο), που περιέχει, οι οποίοι προσφέρουν βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό.