5 beauty items που επιβάλλεται να έχεις φέτος το καλοκαίρι στο νεσεσέρ σου

Με αυτή την γκάμα καλοκαιρινών προϊόντων ομορφιάς θα νιώθεις μοναδική

5 beauty items που επιβάλλεται να έχεις φέτος το καλοκαίρι στο νεσεσέρ σου

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ γίνονται πιο ανάλαφρα και φωτεινά, αντανακλώντας τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα της εποχής. Η Mon Rêve προσφέρει μια γκάμα καλοκαιρινών προϊόντων ομορφιάς που ενσωματώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε την τέλεια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα κορυφαία προϊόντα της Mon Rêve για το καλοκαίρι

Wonder bar

Το Wonder Bar είναι ένα πολλαπλών χρήσεων stick που ενεργοποιείται από το pH του δέρματος, χαρίζοντας ένα μοναδικό ροζ χρώμα υγείας. Κάθε απόχρωση προσαρμόζεται ατομικά στο pH της επιδερμίδας σας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, διαθέτει μη-λιπαρή σύνθεση εμπλουτισμένη με φυσικά ενυδατικά συστατικά, όπως Shea butter και έλαια Αμυγδάλου, Μάνγκο και Αβοκάντο, που διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Wonder bar
Wonder bar

Πολυχρηστικό και ιδανικό για ταξίδια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ στα ζυγωματικά, ως lip balm στα χείλη και ως σκιά στα μάτια για μια φυσική ενίσχυση. Η βουτυρένια υφή του απλώνεται ομοιόμορφα και αναμειγνύεται εύκολα, προσφέροντας ένα σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, του οποίου η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση. Eίναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος.


Vortex Mascara

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των αποχρώσεων με την Vortex Mascara και δώστε στο βλέμμα σας την ένταση που του αξίζει! Επιλέξτε την καφέ απόχρωση - Real Brown για έναν διακριτικό και φυσικό τόνο που θα αναδείξει τη φυσική σας ομορφιά. Αν θέλετε να τονίσετε το φυσικό χρώμα των ματιών σας, η δαμασκηνί - Deep Plum είναι η ιδανική επιλογή. Για να προσθέσετε μια δροσερή αύρα στο βλέμμα σας, δοκιμάστε τη βιολετί - Violet που θα φωτίσει το πρόσωπό σας.

Η σμαραγδί - Emerald θα δώσει βάθος και μυστήριο στα μάτια σας, κάνοντάς τα να ξεχωρίσουν με ένταση. Αν θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα, η μπλε - Princess Blue θα κάνει τα μάτια σας το επίκεντρο της προσοχής. Για ένα παιχνιδιάρικο και γλυκό βλέμμα που θυμίζει ζαχαρωτό, η girly φούξια - Candy είναι η τέλεια επιλογή, κάνοντας το βλέμμα σας ακαταμάχητα γοητευτικό. Επίλεξε την απόχρωση που προτιμάς και ανάδειξε τον μοναδικό σου χαρακτήρα και στυλ!

Vortex Mascara
Vortex Mascara

Αξίζει να σημειωθεί πως η εξαιρετικά κρεμώδης σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Προβιταμίνη Β5, προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες σε βάθος, παρέχοντας ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα χωρίς κόμπους.

Shiny Lips

Αυτό το ενυδατικό lip gloss προσφέρει πολυδιάστατη λάμψη και ένα μοναδικό γυαλιστερό αποτέλεσμα που διαρκεί. Εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά που κλειδώνουν τη φυσική υγρασία των χειλιών, έλαιο χαμομηλιού για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και πέρλες διαφορετικής διαμέτρου για εντυπωσιακό 3D εφέ και όγκο. Η πλούσια, απαλή υφή του Shiny Lips αγκαλιάζει τα χείλη με ένα λαμπερό χρώμα χωρίς να κολλάει.

Shiny Lips
Shiny Lips

Το jumbo απλικατέρ με ειδική εσοχή συγκεντρώνει περισσότερο προϊόν και το κατανέμει ομοιόμορφα με ένα μόνο πέρασμα, κάνοντας την εφαρμογή εξαιρετικά εύκολη. Διατίθεται σε 11 must-have αποχρώσεις έντονης λάμψης.

Bronze skin

Η Bronze Skin της Mon Rêve με SPF 20 μιμείται το φυσικά ηλιοκαμένο δέρμα ή προσθέτει μια φυσική ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα σας. Προσφέρει πολύ ελαφριά και διάφανη κάλυψη για ένα άψογο nude-skin look. Θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα.

Bronze skin 
Bronze skin 

Εμπλουτισμένη με φυτικό υποκατάστατο του υαλουρονικού οξέος, βιολογικά ενεργά συστατικά και νερό από δενδρολίβανο, χαρίζει ελαστικότητα και ενυδάτωση στο δέρμα. Ιδανική για κανονικές ή μεικτές επιδερμίδες.

Sun Kiss

Απόλαυσε το "άγγιγμα" του ήλιου όλο το χρόνο και χάρισε στην επιδερμίδα σου μια φυσική χρυσαφένια λάμψη και χρώμα υγείας με την bronzing πούδρα SUN-KISS. Η μοναδική της σύνθεση είναι πλούσια σε έντονες χρωστικές, εμπλουτισμένες με shimmer ορυκτές πούδρες και θρεπτικά συστατικά που περιποιούνται το δέρμα, προσφέροντας με ένα μόνο πέρασμα ένα άψογο bronzed look που διαρκεί. Η αέρινη υφή της απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα, επιτρέποντάς σου να χτίσεις τον επιθυμητό τόνο bronze.

Sun Kiss Shimmer
Sun Kiss Shimmer

Διατίθεται σε δύο μεταξένιες υφές που προσφέρουν είτε ένα ιριδίζον, φωτεινό αποτέλεσμα είτε ένα φυσικό, ματ φινίρισμα. Η επιδερμίδα σου θα φαίνεται ελκυστική και λαμπερή κάθε εποχή του χρόνου.

Με τη Mon Rêve, μπορείτε να δημιουργήσετε το μακιγιάζ που αντανακλά τη ζωντάνια της καλοκαιρινής εποχής. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας προϊόντα και απολαύστε το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση και στυλ.


For more info