Diptyque Summer Collection: H καλοκαιρινή συλλεκτική συλλογή του Οίκου είναι εδώ...

... και έχει γεύση από Μεσόγειο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Diptyque Summer Collection: H καλοκαιρινή συλλεκτική συλλογή του Οίκου είναι εδώ...

Μια αποκλειστική αρωματική συλλογή γεμάτη νέα, must-have προϊόντα σε limited editions συσκευασίες εμπνευσμένη από το ηδονιστικό μεσογειακό καλοκαίρι λάνσαρε πρόσφατα η Diptyque.

Η limited edition σειρά, αποτελεί μια ωδή για τη μεσογειακή ακτή, στην οποία κυριαρχεί η αλμύρα tτης θάλασσας, που αναμειγνύεται τέλεια με ευωδιές από τοπία γεμάτα ανθισμένα λουλούδια. (δες και το νέο άρωμα του Οίκου MCM που είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα)

Diptyque Summer Collection: H καλοκαιρινή συλλεκτική συλλογή του Οίκου είναι εδώ...

Αυτό το καλοκαίρι, η Diptyque γιορτάζει το δημιουργικό της όραμα σε συνεργασία με τον Γάλλο καλλιτέχνη Alexandre Benjamin Navet, του οποίου οι λαμπερές, ζωηρές πινελιές δίνουν πνοή στη συλλογή, ενώ συνθέτουν μια σύγχρονη, γλαφυρή ποίηση της μεσογειακής ακτής.

Τα παστέλ σχέδιά του είναι σχολαστικά εκτελεσμένα και ολόκληρη η σειρά διακοσμείται με αυτές τις παλλόμενες αποχρώσεις: ένας διάλογος τέχνης, υλικών και φαντασίας, ο οποίος αιχμαλωτίζει τον χαλαρό τρόπο ζωής που εμπνέει αυτή τη συλλογή, αλλά και τη χρωματική παλέτα του.

Diptyque summer collection 2024

Στην καρδιά αυτής της σειράς έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά το Ilio, ένα συναρπαστικό καλοκαιρινό όραμα που υμνεί τη φύση της Μεσογείου μέσα από ένα αντισυμβατικό φρούτο: το φραγκόσυκο. Καθώς ξεδιπλώνεται, το Ilio αποκαλύπτει ένα floral, fruity μπουκέτο με διακριτικές νότες ίριδας και γιασεμιού- εδώ παρουσιάζεται σε eau de toilette και hair mist. Ακόμα, το Ilio εμφανίζεται για πρώτη φορά ως ένα αναζωογονητικό face and body mist– μια πρόσκληση να το δοκιμάσεις με μια νέα κίνηση, χωρίς οινόπνευμα, ένα προϊόν που γλιστράει τέλεια στην τσάντα σου.

Η συλλογή συμπληρώνεται μεταξύ άλλων με το body spray, που συνδυάζει ντελικάτες νότες από γεράνι με μια πικάντικη νύξη λεμονόχορτου και είναι ένας ανεκτίμητος σύντροφος, ιδανικός για να κρατάει μακριά τα κουνούπια τις καλοκαιρινές νύχτες καθώς και με το αρωματικό κερί.