Sydney Sweeney: H πρωταγωνίστρια του «Euphoria» σε ρόλο brand ambassador για πολυτελή μάρκα περιποίησης μαλλιών!

Δες τη νέα πρέσβειρα της Kérastase!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: Sydney Sweeney
Instagram: Sydney Sweeney

Η κούκλα ηθοποιός, παραγωγός και μηχανικός, Sydney Sweeney, παγκόσμιο είδωλο της σύγχρονης θηλυκότητας έγινε πρόσφατα η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της πολυτελούς μάρκας περιποίησης μαλλιών Kérastase. (ανακάλυψε και ένα πρωτοποριακό σεσουάρ νέας γενιάς, που στεγνώνει τα μαλλιά με υπέρυθρο φως & φροντίζει τον πλανήτη)

Η Syndney κέρδισε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα μέσα από τους εμβληματικούς ρόλους, που υποδύθηκε σε δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές που παίζονται αυτή τη στιγμή, το «The White Lotus» και το «Euphoria».

Μάλιστα, η εξαιρετική επιτυχία των δύο αυτών σειρών τής χάρισε μια διπλή υποψηφιότητα στα Βραβεία Primetime Emmy, εδραιώνοντάς την ως μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στον κόσμο, ενώ ήδη πρόσθεσε στο βιογραφικό της και το νέο της ρόλο ως global brand ambassador για την Kérastase.

Tι λέει η Sydney Sweeny για τη νέα της συνεργασία με την πολυτελή μάρκα περιποίησης μαλλιών;

« Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μπαίνω στην οικογένεια της Kérastase, ως η νέα πρέσβειρα της μάρκας. Είναι απερίγραπτο για μένα να συνεργάζομαι με μια τόσο εμβληματική μάρκα. Η ομορφιά έχει αυτό το κάτι που με κάνει να γίνομαι δημιουργική, να είμαι ο εαυτός μου, να υποστηρίζω έμπρακτα τις πεποιθήσεις μου. Πιστεύω ότι όλες οι καμπάνιες της Kérastase αποτυπώνουν αυτά τα στοιχεία και, φυσικά, είναι πάντα très tres chic. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δείτε τι έχουμε ετοιμάσει.».

Sydney Sweeney_kerastase

Φέτος, η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στη μεγάλη οθόνη στη ρομαντική κομεντί «Anyone But You» και στο θρίλερ δράσης «Madame Web», τα οποία από ό,τι φαίνεται θα έχουν την ανάλογη επιτυχία.

Σημείωσε ότι η Sydney έχει κατακτήσει τις καρδιές και το ενδιαφέρον τόσο της Gen Z όσο και των Millennials καθώς έχει τη δύναμη να τολμά, σε κάθε πτυχή της ζωής της, ενσαρκώντας απόλυτα τη γυναίκα Kérastase.

Μπες στο TikTok και γράψε «Syds_Garage» εκεί θα βρεις χρήσιμες συμβουλές της δημοφιλούς ηθοποιού για μια γρήγορη επισκευή στο αυτοκίνητο μέχρι περίπλοκες ανακατασκευές, μια και Syd είναι και μηχανικός στο επάγγελμα!