Pink is the new black: Νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ με εφέ που αλλάζει χρώμα απλά αγγίζοντας την επιδερμίδα σου!

Η limited edition σειρά της essence που αλλάζει τα δεδομένα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Pink is the new black: Νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ με εφέ που αλλάζει χρώμα απλά αγγίζοντας την επιδερμίδα σου!

«Το ροζ είναι το νέο μαύρο»... Με αυτό το μότο, η νέα συλλεκτική σειρά της essence, "Pink is the new black" υπόσχεται να βάλει ροζ χρώμα στη ζωή και στο μακιγιάζ σου. Πως; Λανσάροντας μια ολοκαίνουργια συλλεκτική συλλογή makeup με 8 προϊόντα για το πρόσωπο και τα χείλη με μαύρες υφές, που αντιδρούν αγγίζοντας την επιδερμίδα σου και αλλάζουν χρώμα αποκτώντας μια μοναδική απόχρωση του ροζ. (δες και τη νέα συλλεκτική κρέμα χεριών της Aveda)

Σημείωσε ότι τόσο τα προϊόντα όσο και τα εργαλεία της σειράς αντιδρούν επίσης στη θερμότητα, αλλάζοντας το χρώμα τους σε ένα φωτεινό ροζ, ενώ όταν κρυώσουν ξαναγίνονται μαύρα.

Λίγα λόγια για τη νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ με εφέ που αλλάζει χρώμα όταν αγγίζει την επιδερμίδα σου

Στη limited edition σειρά μακιγιάζ Pink is the new black θα βρεις:

  • Το colour-changing blush με μαύρη υφή που αντιδρά με το δέρμα και δημιουργεί ένα απαλό μωβ-ροζ φινίρισμα με φυσική λάμψη!
  • Το colour-changing lip glow για λάμψη με ημιδιαφανή υφή με λεπτά, ροζ λαμπερά σωματίδια που αντιδρά στο pH και χρωματίζει τα χείλη με ένα διακριτικό ροζ χρώμα.

essence_pinkisthenewblack

  • Το colour-changing powder brush, το ιδανικό εργαλείο που προσθέτει ποικιλία στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Η μαύρη, απαλή λαβή του γίνεται ροζ μόλις ζεσταθεί και στη συνέχεια, μόλις κρυώσει, ξαναγίνεται μαύρη. Οι εξαιρετικά μαλακές τρίχες διευκολύνουν την εφαρμογή και την ανάμειξη των πουδρένιων υφών.
  • Το colour-changing lip & cheek balm, το νέο δύο-σε-ένα προϊόν σε σχήμα διαμαντιού. Η μαύρη-γκρι υφή του εφαρμόζεται εύκολα χάρη στο σφαιρικό του σχήμα, αφήνοντας τα χείλη περιποιημένα και τα μάγουλα λαμπερά.
  • Το colour-changing lip tint σε απαλή, κρεμώδη υφή - σε μαύρο-γκρι. Μόλις η φόρμουλα αγγίξει τα χείλη σου, το χρώμα θα αλλάξει σε ένα κομψό ροζ.
  • Το colour-changing makeup sponge, ένα απαλό σφουγγαράκι μακιγιάζ που εφαρμόζει και αναμειγνύει τέλεια τις πουδρένιες και κρεμώδεις υφές. Όταν έρθει σε επαφή με τη θερμότητα, από μαύρο μετατρέπεται μαγικά σε μια υπέροχη ροζ απόχρωση – και γίνεται ξανά μαύρο μόλις κρυώσει.
  • Τα colour-changing click & go nails, τα μοντέρνα ψεύτικα νύχια σε διάφορα μεγέθη που εφαρμόζονται εύκολα χάρη στα ήδη κολλημένα επιθέματα. Όταν είναι κρύα, τα νύχια έχουν ένα κομψό μαύρο χρώμα, αλλά μόλις ζεσταθούν, για παράδειγμα σε ζεστό νερό ή στον ήλιο, λάμπουν σε ένα εντυπωσιακό ροζ – και επιστρέφουν ξανά στο αρχικό τους χρώμα ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία.
  • Τα colour-changing nail stickers, που αλλάζουν από μαύρα σε ροζ τη στιγμή που έρχονται σε επαφή με τη θερμότητα και μόλις κρυώσουν, γίνονται μαύρα ξανά. Τα αυτοκόλλητα εφαρμόζονται εύκολα και ο συνδυασμός των κομψών φλοράλ και γεωμετρικών σχεδίων δημιουργεί μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση στα νύχια.