Καλοκαιρινό αρωματικό ταξίδι παρέα με την συλλεκτική συλλογή της Diptyque

Ανακάλυψε τη limited edition συλλογή του Οίκου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Καλοκαιρινό αρωματικό ταξίδι παρέα με την συλλεκτική συλλογή της Diptyque

Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού η Diptyque παρουσίασε πρόσφατα τη νέα συλλεκτική αρωματική συλλογή της. Στη limited edition σειρά για το φετινό καλοκαίρι θα βρεις το άρωμα Ilio eau de toilette και το αντίστοιχο hair-mist, το συλλεκτικό κερί Citronnelle και το σπρέι σώματος με αιθέρια έλαια από λεμονόχορτο, γεράνι και ευκάλυπτο. (δες και την πρώτη boutique Diptyque που άνοιξε και στην Αθήνα)

Η νέα limited edition συλλογή του Οίκου υπόσχεται να σε ταξιδέψει σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό αρωματικό ταξίδι -ωδή στη φύση μέσα από μοναδικές ευωδιές από τη Μεσόγειο. (δες ακόμη και το άρωμα Don Son του Οίκου)

Λίγα λόγια για τη limited αρωματική συλλογή του Οίκου Diptyque

  • Ο ήλιος βρίσκεται στην καρδιά του νέου eau de toilette Ilio, που διατίθεται και σε hair mist. Πρόκειται για ένα συμπύκνωμα από εθιστικές ευωδιές λουλουδιών και οπωροφόρων δέντρων. Πρωταγωνιστής του, δεν είναι άλλος από το φραγκόσυκο, ένα εμβληματικό φρούτο της Μεσογείου, το οποίο συμπληρώνεται με νότες από περγαμόντο, ίριδα και γιασεμί.

diptyque summer 2023

  • Το σπρέι σώματος, βασισμένο σε αιθέρια έλαια από λεμονόχορτο, γεράνι και ευκάλυπτο εκτός του ότι έχει ένα υπέροχο απαλό αρωματικό τελείωμα, χάρη στη σύνθεσή του είναι και λειτουργικό καθώς απωθεί και τα κουνούπια!
  • Το συλλεκτικό κερί Citronnelle, εμπλουτισμένο με λουλουδένιες και πράσινες πινελιές θα γίνει η ιδανική σου συντροφιά για το φετινό καλοκαίρι. Και αυτό γιατί αρωματίζει μεγάλους χώρους χαρίζοντας σου μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης μέσα από το υπέροχο άρωμά του.

Info

Τα προϊόντα Diptyque διατίθενται στα attica City Link, Golden Hall και Τσιμισκή, στο ηλεκτρονικό κατάστημα atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center Γλυφάδας.