Ανάλαφρο φυσικό άγγιγμα για την επιδερμίδα σου με το νέο Terracotta Le Teint του Οίκου Guerlain!

O γαλλικός Οίκος συμπληρώνει τη σειρά μακιγιάζ του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Ανάλαφρο φυσικό άγγιγμα για την επιδερμίδα σου με το νέο Terracotta Le Teint του Οίκου Guerlain!

O Οίκος Guerlain λάνσαρε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο Terracotta Le Teint foundation. Πρόκειται για ένα ανάλαφρο buildable makeup με εύκολη εφαρμογή για μέτρια έως πλήρη κάλυψη, που έρχεται να συμπληρώσει την εμβληματική συλλογή μακιγιάζ του Οίκου. (δες γιατί το Fresh makeup είναι η ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές σου διακοπές)

Το νέο makeup χάρη στην ανάλαφρη φυσικής προέλευσης πουδρένια σύνθεσή του χαρίζει ένα natural look με 24ωρη διάρκεια, το οποίο είναι ιδανικό και για το καλοκαίρι. Μάλιστα για πρώτη φορά, μετά τη δημιουργία της εμβληματικής πούδρας Terracotta, το 1984, ο Οίκος λανσάρει ένα νέο foundation στη συλλογή μακιγιάζ του. (δες και το natural beauty look της Μαριέττας Χρουσαλά που θα θες να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι)

Λίγα λόγια για το νέο Terracotta Le Teint by Guerlain

Η αέρινη φόρμουλα του είναι απίστευτα ελαφριά στην εφαρμογή, προσφέροντας τέλεια tailor-made, buildable κάλυψη, από μέτρια έως τέλεια. Επιπλέον, εκτός από το νέο Terracotta Le Teint, o Οίκος παρουσίασε μια πραγματική καινοτομία στις πούδρες προσώπου Guerlain, τη νέα πούδρα λάμψης Terracotta, που αναπαράγει το ξεχωριστό, λαμπερό και αισθησιακό φως του ήλιου.


guerlain terracotta le teint

Ανακάλυψε την Terracotta Luminizer

Απεικονίζοντας την έμπνευση του χρυσού φωτός που συνδέεται με το ηλιοβασίλεμα, η νέα Terracotta Luminizer pressed powder κοσμείται με ένα κομψό μοτίβο ηλιοβασιλέματος. Ακόμη, χάρη στη μοναδική της σύνθεση προσφέρει στην επιδερμίδα υπέροχη, φυσική λάμψη όλη μέρα καθώς κάθε μία από τις δύο αποχρώσεις περιέχει τη χρωστική Gemtone, που υπάρχει και στο foundation Terracotta Le Teint. Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στο Terracotta Luminizer να προσαρμόζεται στην επιδερμίδα, προσφέροντας ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.