Penhaligon’s Solaris: Η νέα αρωματική σύνθεση που εξυμνεί τη ζεστασιά του ήλιου!

Ο πολυτελής Οίκος συμπληρώνει την οικογένεια αρωμάτων του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Penhaligon’s Solaris: Η νέα αρωματική σύνθεση που εξυμνεί τη ζεστασιά του ήλιου!

Ένα άρωμα που εξυμνεί τη μοναδική ενέργεια του ήλιου παρουσίασε πρόσφατα ο πολυτελής Οίκος αρωματοποιίας Penhaligon's για να υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος για το Eau de Parfum, Penhaligon’s Solaris, μια υπέροχη αρωματική σύνθεση με πρωταγωνιστή ένα κοκτέιλ από εσπεριδοειδή όπως: το φραγκοστάφυλο (ανακάλυψε ένα ακόμη άρωμα με φραγκοστάφυλλο εδώ), το νερολί και το λεμόνι, που συμπληρώνονται μοναδικά από Υlang Ylang, γιασεμί, κέδρο, σανδαλόξυλο και βανίλια αναδίνοντας μια αναζωογονητική ζεστασιά.

Η μίνιμαλ συσκευασία του Penhaligon’s Solaris που εξυμνεί τη ζεστασιά του ήλιου

To πολύτιμο μπουκάλι του νέου Penhaligon’s Solaris έχει χειροποίητες λεπτομέρειες και θυμίζει τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των πρώτων μπουκαλιών που δημιούργησε ο William Henry Penhaligon από διάφανο γυαλί, με τη χαρακτηριστική κορδέλα τυλιγμένη γύρω από το πώμα.

Η νέα αρωματική σύνθεση Solaris & το Luna

Το νέο αυτό άρωμα δεν θα μπορούσε παρά να βρει το αρωματικό του ταίρι στο ήδη υπάρχον Luna.
Θυμίζουμε ότι η φρέσκια σύνθεσή του Luna "παντρεύει" ιδανικά το γλυκόπικρο πορτοκάλι, το σικελικό λεμόνι και το αληθινά βασιλικό περγαμόντο μαζί με τριαντάφυλλο (ανακάλυψε ακόμη ένα άλλο άρωμα με βασικό συστατικό το τριαντάφυλλο) και γιασεμί αναδίνοντας μια μοναδική ευωδιά. Όσο για το μπουκάλι του αρώματος αποτελεί πραγματικά και αυτό ένα κόσμημα για το μπουντουάρ σου μέσα από τη μίνιμαλ αισθητική που το χαρακτηρίζει.

penthaligons solaris

Που θα τα βρεις...

Τα προϊόντα Penhaligon’s διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica City Link, Golden Hall και Τσιμισκή, στο atticadps.gr, καθώς και στο hondoscenter.com.