Απελευθέρωσε τη λάμψη σου: Ένας πολύχρωμος οδηγός μαλλιών

Έτσι θα αποκτήσεις το χρώμα των ονείρων σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Απελευθέρωσε τη λάμψη σου: Ένας πολύχρωμος οδηγός μαλλιών

Εάν έχεις ανάγκη μια μικρή αλλαγή, ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις τον υπέροχο κόσμο των βαφών μαλλιών. Από το απλό ξάνοιγμα μαλλιών, στο εντυπωσιακό balayage, έως την χρήση με επαγγελματικών βαφών, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος μοναδικών προϊόντων για την επίτευξη και την διατήρηση του χρώματος των ονείρων σου.

Η μαγεία του balayage

Το balayage είναι μια διαχρονική τεχνική βαφής μαλλιών που προσδίδει υφή με βάθος και διάσταση. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ανταύγειες, το βάψιμο των μαλλιών γίνεται με το χέρι, δημιουργώντας μια φυσική, λαμπερή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι ένας απρόσκοπτος συνδυασμός χρωμάτων που ενισχύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας. Για να κάνεις balayage, σου προτείνουμε να κλείσεις ραντεβού με έναν έμπειρο επαγγελματία, ώστε η εφαρμογή – και άρα και το αποτέλεσμα – θα ταιριάζει στον τύπο μαλλιών και τον τόνο του δέρματός σου. Είτε πρόκειται για απαλές, διακριτικές ανταύγειες ή έντονες αντιθέσεις, η ομορφιά της τεχνικής αυτής έγκειται στην ευελιξία της, η οποία σου επιτρέπει τον πειραματισμό με διαφορετικές αποχρώσεις και εντάσεις.

Ομοιόμορφο, ζωντανό χρώμα

Η ανάπτυξη των μαλλιών μπορεί να δημιουργήσει δυσχρωμίες, όπως για παράδειγμα στις ρίζες, αλλά με τη σωστή προσέγγιση, μπορείς να διατηρήσεις το χρώμα σου φρέσκο, ζωντανό και ομοιόμορφο. Τα τακτικά ραντεβού για την ανανέωση του χρώματος, βοηθούν στην ανάμειξη του φυσικού χρώματος με τα βαμμένα τμήματα, εξασφαλίζοντας ομοιογένεια. Για το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα touch-up. Αυτές οι προσωρινές λύσεις μπορούν να κρύψουν τις δυσχρωμίες και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του χρώματός και έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις που ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών σου και εφαρμόζονται εύκολα, παρέχοντάς σου μια γρήγορη λύση όποτε την χρειάζεσαι.

Επαγγελματικό αποτέλεσμα

Όταν επιθυμείς εγγυημένο αποτέλεσμα, είναι προφανές ότι χρειάζεται να απευθυνθείς σε επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα το αντικείμενό τους και έχουν εντρυφήσει σε τεχνικό επίπεδο. Πέρα από αυτό, χρησιμοποιούν επαγγελματικές βαφές μαλλιών, οι οποίες είναι φυσικά πιο αποτελεσματικές. Είναι σχεδιασμένες για εφαρμογή με αντίστοιχα εργαλεία και τεχνικές και φυσικά σε αυτό προστίθεται και κάτι το αναντικατάστατο, η εμπειρία ενός επαγγελματία! Προτού αποφασίσεις λοιπόν να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να συμβουλευτείς έναν έμπειρο στυλίστα και να τον εμπιστευτείς για να σου χαρίσει το χρώμα που ονειρεύεσαι.

inoa l'oreal professionnel

Θρέψη και προστασία των βαμμένων μαλλιών

Η διατήρηση της υγείας των βαμμένων μαλλιών είναι ζωτικής σημασίας για το χρώμα τους. Επίλεξε σαμπουάν και μαλακτικά ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά για να διατηρηθεί η απόχρωση τους και να ενυδατωθούν επαρκώς. Αναζήτησε προϊόντα χωρίς θειικά άλατα, εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά όπως το λάδι αργκάν και η κερατίνη. Ενσωμάτωσε θεραπείες βαθιάς περιποίησης στη ρουτίνα σου για να αναπληρώσεις την υγρασία και τη δύναμη των μαλλιών.

Το βάψιμο των μαλλιών, μπορεί να είναι μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία. Με την ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών βαφών INOA της L’Oreal Professionnel μπορείς να επιτύχεις μοναδικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Η σειρά INOA αποτελείται από επαναστατικές μόνιμες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία με βάση το λάδι. Έτσι τα μαλλιά σου όχι μόνο θα φαίνονται υπέροχα αλλά και θα είναι απολύτως υγιή, δυνατά και φυσικά εντυπωσιακά!