Liquid brunette hair: Eίναι η πιο hot τάση στα μαλλιά που κυριαρχεί φέτος το καλοκαίρι!

Την έχει δοκιμάσει ήδη το δημοφιλές top model Kaia Gerber

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @kaiagerber
Instagram: @kaiagerber

Αυτό το καλοκαίρι, μια νέα και εντυπωσιακή τάση στα μαλλιά έχει κάνει την δυναμική της είσοδο και κερδίζει συνεχώς έδαφος ως ένα από τα κυρίαρχα trends για τη σεζόν που διανύουμε. (δες και τα trends για τα οποία όλοι θα μιλούν φέτος το καλοκαίρι)

Ο λόγος για το liquid brunette hair, μια τάση που συνδυάζει την πλούσια και βαθιά απόχρωση του καστανού μέσα από μια λαμπερή και υγρή υφή που θυμίζει την ομορφιά των κρυστάλλινων νερών και την αίσθηση του μεταξιού. Δεν είναι τυχαίο που ήδη celebrities και influencers όπως η Kaia Gerber έσπευσαν να υιοθετήσουν την τάση για να μας βάλουν για τα καλά στο mood της.

Liquid brunette hair: Eίναι η πιο hot τάση στα μαλλιά που κυριαρχεί φέτος το καλοκαίρι!

Το liquid brunette hair είναι στην πραγματικότητα μια εξέλιξη του liquid hair, που χαρακτηρίζεται από την έντονη γυαλάδα και την απαλή υφή των μαλλιών, προσδίδοντας μια πολυτελή και αριστοκρατική εμφάνιση. H διαφορά του είναι ότι σε αυτό το φινετσάτο look έχει προστεθεί ένα ζεστό καστανό χρώμα στα μαλλιά που είναι και η καλύτερη πρόταση για το καλοκαίρι.

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα καλό είναι να απευθυνθείς στον κομμωτή σου ο οποίος χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές βαφής και προϊόντα περιποίησης θα δημιουργήσει αυτήν την υπέροχη απόχρωση που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη μέσα από ένα πολυδιάστατο, φυσικό αποτέλεσμα.


Γιατί να το επιλέξεις;

Αυτό που κάνει το liquid brunette hair τόσο δημοφιλές είναι η ευελιξία του. Συγκεκριμένα, ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και σε κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όλες όσες θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους χωρίς να καταφύγουν σε μια δραστική αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση όπως κάθε αλλαγή στο χρώμα έτσι και εδώ απαιτείται η στοχευμένη φροντίδα των μαλλιών με ενυδατικά προϊόντα και συχνές θεραπείες λάμψης για να διατηρήσεις την υπέροχη υφή και φωτεινότητά του.

Ανεξάρτητα από το αν επιλέξεις να ακολουθήσεις αυτή την τάση με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ή δοκιμάζοντάς τη με προϊόντα περιποίησης στο σπίτι, το liquid brunette hair είναι βέβαιο ότι θα σου προσφέρει μια ανανεωμένη και μοντέρνα εμφάνιση. Και μην ξεχνάς! Το liquid brunette hair δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά ένας τρόπος για να αναδείξεις την εσωτερική σου λάμψη ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!