Beauty services στα Sephora! Tώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να επισκεφθείς τη δημοφιλή αλυσίδα καλλυντικών!

Μια εξατομικευμένη υπηρεσία ομορφιάς σε περιμένει εκεί

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Beauty services στα Sephora! Tώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να επισκεφθείς τη δημοφιλή αλυσίδα καλλυντικών!

O μαγικός κόσμος των Sephora εκτός από μια πλούσια γκάμα από αγαπημένα beauty brand επιφυλάσσει και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τις φανατικές του beauty addicts, και όχι μόνο! Ο λόγος για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς που μπορείς να απολαύσεις εδώ σε λίγα μόνο λεπτά και με ελάχιστο ή και καθόλου κόστος.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου beauty service, να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε μια αποκλειστική και αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς στο κατάστημα των Sephora που σε εξυπηρετεί κατόπιν ραντεβού. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου είναι: το επαγγελματικό μακιγιάζ (45'και 60 λεπτών αντίστοιχα), το benefit brow bar και το skin diagnosis.

Beauty services στα Sephora! Tώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να επισκεφθείς τη δημοφιλή αλυσίδα καλλυντικών!

Κλείσε το ραντεβού σου και απόλαυσε μια από τις παρακάτω υπηρεσίες ομορφιάς των Sephora από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου!

Eπαγγελματικό μακιγιάζ 45'

Aφέσου στα έμπειρα χέρια των makeup experts των Sephora και χάρισε στον εαυτό σου μια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι, η οποία συμπληρώνεται από σαγηνευτικό βλέμμα και εντυπωσιακά χείλη, που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής συνεδρίας, διαρκείας 45 λεπτών, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τα τελευταία trends στο μακιγιάζ αλλά και να πάρεις τις πολύτιμες συμβουλές των beauty experts που θα σε επιμεληθούν. Το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι 45 ευρώ.

makeup service Sephora

Eπαγγελματικό μακιγιάζ 60'

Για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ λάμψης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου, σύμφωνα με τις πιο εξελιγμένες επαγγελματικές τεχνικές, δοκίμασε την υπηρεσία επαγγελματικού μακιγιάζ διάρκειας 60 λεπτών των Sephora. Εδώ οι ειδικοί θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου makeup look, ενώ παράλληλα θα μοιραστούν μαζί σου hi-end συμβουλές και τεχνικές για να δημιουργήσεις το look και στο σπίτι σου! Κοστίζει 60 ευρώ.

makeup service Sephora

Benefit brow bar

Αποτρίχωση φρυδιών και άνω χείλους, σχηματισμός φρυδιών και brow lamination... μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που διατίθενται στο benefit brow bar αποκλειστικά στα Sephora. Θυμίζουμε ότι η Benefit είναι η νούμερο 1 μάρκα στον κόσμο στην περιποίηση των φρυδιών που χάρη στην τεχνογνωσία και τον υψηλό επαγγελματισμό της ξεχωρίζει στην κατηγορία της τα τελευταία 30 χρόνια.

benefit brow bar Sephora

Skin Diagnosis

Το μυστικό για μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα κρύβεται στη δωρεάν υπηρεσία διάγνωσης δέρματος, Skin Diagnosis. Συγκεκριμένα, το εξειδικευμένο προσωπικό των Sephora θα αναλύσει την επιδερμίδα σου και θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη σειρά φροντίδας που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σου. Σημείωσε ότι για τη συγκεκριμένη υπηρεσία δεν χρειάζεται ραντεβού καθώς υπόκειται στη διαθεσιμότητα των συμβούλων των Sephora.

Skin Diagnosis Sephora

Που θα τις βρεις

Oι παραπάνω υπηρεσίες είναι ήδη διαθέσιμες μέσα στα καταστήματα Sephora στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, στο Κολωνάκι, στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, στη Ρόδο και στο Ηράκλειο καθώς και στο Golden Hall. Σημείωσε ότι από τον Ιούλιο θα υπάρχουν και στο The Mall Athens καθώς το κατάστημα ανακαινίζεται και ανοίγει ξανά τις πόρτες του την 1η Ιουλίου.

Info