Bubble bob: Είναι το τέλειο καρέ για το καλοκαίρι - Χαρίζει σούπερ όγκο & πυκνότητα στα μαλλιά σου!

Δες πώς θα το υιοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Το νέο trend που έχει κατακτήσει τις καρδιές των fashionistas και των influencers φέτος το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από το Bubble Bob. Και αυτό γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που πολλές γυναίκες αναζητούν ένα ανανεωμένο και δροσερό look δοκιμάζοντας τις πιο hot τάσεις της σεζόν. (δες και πώς θα κάνεις τις τέλειες χαλαρές μπούκλες με την ισιωτική σου)

Η νέα αυτή τάση είναι μια μοντέρνα εκδοχή του καρέ που υπόσχεται να προσφέρει έξτρα όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά, καθιστώντας τη ιδανικό για τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού. Έτσι εάν θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου και να προσθέσεις σούπερ όγκο στα μαλλιά σου, το Bubble Bob είναι η ιδανική επιλογή!

Bubble bob: Είναι το τέλειο καρέ για το καλοκαίρι -Χαρίζει σούπερ όγκο & πυκνότητα στα μαλλιά σου!

Το Bubble Bob είναι μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού καρέ, το οποίο δίνει έμφαση στον όγκο και στην κίνηση των μαλλιών. Συγκεκριμένα, είναι ένα κοντό καρέ -στρογγυλό σε σχήμα- που δημιουργεί ένα "φουσκωτό" εφέ χαρίζοντας ζωντάνια και υφή στα μαλλιά σου. Σημείωσε ότι πρόκειται για μια κουπ που είναι ιδανική για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως του τύπου μαλλιών, ενώ δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια, όσο και σε κυματιστά ή σγουρά.


Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Bubble Bob είναι ότι προσθέτει όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά χωρίς να χρειαστείς ιδιαίτερο styling. Αυτό συμβαίνει γιατί αξιοποιεί τη φυσική κίνηση των μαλλιών, καθιστώντας το ιδανικό για τις γυναίκες που αναζητούν ένα εύκολο και γρήγορο look. Επιπλέον, το μήκος του είναι τέλειο για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Πώς θα το υιοθετήσεις

Για να επιτύχεις το τέλειο Bubble Bob, είναι σημαντικό να απευθυνθείς με έναν επαγγελματία κομμωτή που κατανοεί τη δομή και τις ανάγκες των μαλλιών σου και να του ζητήσεις να προσθέσει διακριτικά layers προκειμένου να δημιουργήσει ένα στρογγυλεμένο σχήμα, το οποίο θα αναδείξει το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σου.


Σε ό,τι αφορά στο styling, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που προσθέτουν όγκο και υφή, όπως ένας αφρός ή ένα σπρέι αλατιού. Απλά εφάρμοσε το προϊόν σε νωπά μαλλιά και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε το σεσουάρ με φυσούνα για να τονίσεις τον όγκο τους.