Summer hair: Aνακάλυψε τα trends για τα οποία όλοι θα μιλούν φέτος το καλοκαίρι!

Δες τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείς με νέα hairstyles, που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου. Μάλιστα, όπως κάθε τέτοια εποχή έτσι και φέτος, τα trends στα μαλλιά υπόσχονται να φέρουν φρεσκάδα, ζωντάνια και κομψότητα στο στιλ σου απογειώνοντας το total look σου.

Σκέψου χαλαρά σινιόν, ανάλαφρες αλογοουρές και messy buns που μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα. Παρακάτω θα δεις μερικά από τα πιο δημοφιλή hair-trends που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι και τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις στις διακοπές σου, και όχι μόνο. (δες και για το πράσινο τσάι, το φυσικό τρόπο για να μακρύνεις τα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι)

Summer hair: Aνακάλυψε τα trends για τα οποία όλοι θα μιλούν φέτος το καλοκαίρι!

  • Φυσικοί κυματισμοί. Το wavy εφέ είναι η απόλυτη επιλογή για μια επιμελώς ατημέλητη και παράλληλα κομψή εμφάνιση. Για να πετύχεις αυτό το look είτε άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, είτε χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ σπρέι θαλασσινού αλατιού για να δώσεις υφή και όγκο.

  • Κοντά κουρέματα. Τα κοντά μαλλιά είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή για το καλοκαίρι. Από τα κλασικά bob και pixie κουρέματα μέχρι τα πιο τολμηρά undercuts, τα κοντά μαλλιά προσφέρουν δροσιά και ευκολία στο styling.


  • Ζεστές αποχρώσεις στο χρώμα των μαλλιών. Οι θερμοί τόνοι στα μαλλιά είναι must αυτό το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί χαρίζουν μια μοναδική ζεστασιά στο πρόσωπο προσθέτοντας παράλληλα μια φινετσάτη νότα στην εμφάνισή σου.


  • Υπέροχες πλεξίδες. Οι πλεξίδες ήταν και είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή για το καλοκαίρι. Από τις κλασικές γαλλικές πλεξίδες μέχρι τις πιο περίτεχνες fishtail πλεξούδες ή τα baby braids το συγκεκριμένο hair-look αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να παραμένεις στιλάτη.

  • Summer accessories. Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το look σου. Φέτος, τα μεγάλα κλιπ, οι κορδέλες, οι μπαντάνες και οι στέκες είναι στη μόδα και μπορούν να δώσουν μια κομψή ή παιχνιδιάρικη πινελιά στα μαλλιά σου.

Εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Πριν πακετάρεις τη βαλίτσα των διακοπών σου για να κάνεις τις μικρές ή μεγάλες καλοκαιρινές εξορμήσεις σου μην ξεχάσεις να επισκεφθείς τον κομμωτή σου, ο οποίος θα σου δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του για τη φροντίδα των μαλλιών σου και όχι μόνο.

Deva hairdressing by Giorgos Kardatos

Στην καρδιά της Ελευσίνας εδώ και 17 χρόνια ο Hair-expert, Γιώργος Καρδάτος διατηρεί το δικό του χώρο, το Deva hairdressing by Giorgos Kardatos, που πραγματικά ξεχωρίζει στην κατηγορία του για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει αλλά και το φιλικό και άνετο περιβάλλον του. Εδώ ο hair-guru θα σου προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες για τα μαλλιά σου, ενώ ακόμη θα σου συστήσει και έξυπνα χτενίσματα και κουρέματα για τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού.

Δες περισσότερα εδώ

Info

Φροντίδα εκ των έσω

O ήλιος, η θάλασσα, το χλώριο, το αλάτι αλλά και η έντονη ηλιακή ακτινοβολία το καλοκαίρι είναι επιβαρυντικοί παράγοντες για την υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Γι' αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενισχύσεις τον οργανισμό σου από μέσα με ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής όπως το Florasil της Flora, που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου για φέτος το καλοκαίρι!

florasil flora medmelon

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα έχει ως βασικό συστατικό του το διοξείδιο του πυριτίου που δρα από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας ορατά αποτελέσματα. Σημείωσε ότι το πυρίτιο βοηθά την επιδερμίδα και τα μαλλιά να διατηρούν την ελαστικότητα και την υγρασία τους, ενώ είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Για περισσότερα δες εδώ.

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr