Summer glow: Με αυτά τα τρικ μακιγιάζ θα αποκτήσεις μια υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη στο δέρμα σου πριν τις διακοπές!

Ετοιμάσου να λάμψεις από τώρα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Καθώς πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, όλες ονειρευόμαστε ένα δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη. Ωστόσο το καλοκαίρι προϋποθέτει ειδική φροντίδα για την επιδερμίδα σου προκειμένου να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο μαζί με κάποια έξυπνα tricks που θα την κάνουν να ακτινοβολεί λάμψη.

Έτσι, με μερικά απλά κόλπα και λίγη προσοχή, μπορείς να αποκτήσεις την καλοκαιρινή λάμψη που επιθυμείς, αναδεικνύοντας τη φυσική σου ομορφιά. Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα tips μακιγιάζ για να είσαι έτοιμη από τώρα να λάμψεις! (δες και για τα jelly lips, το πιο hot μακιγιάζ στα χείλη που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι)

Summer glow: Με αυτά τα κόλπα θα αποκτήσεις μια υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη στο δέρμα σου πριν τις διακοπές!

  • Επέλεξε ένα ελαφρύ foundation. Προτίμησε ένα ελαφρύ, ενυδατικό foundation ή μια BB cream που αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Τα προϊόντα με SPF είναι ιδανικά για την προστασία από τον ήλιο.
  • Χρησιμοποίησε μερικές πινελιές bronzer. Εφάρμοσε λίγο bronzer στα σημεία όπου φυσικά θα σε έβλεπε ο ήλιος, όπως: στα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σου μια φυσική, ηλιοκαμένη εμφάνιση.

    γυναίκα εφαρμόζει bronzer στο πρόσωπο
    Shutterstock
  • Πρόσθεσε μια ιδέα από ένα highlighter. Μια πινελιά highlighter στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο των φρυδιών, στη μύτη και στο πάνω χείλος αρκεί για να σου χαρίσει μια λαμπερή όψη. Το μόνο που έχεις να κ κάνεις είναι να επιλέξεις αποχρώσεις που ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σου.
  • Άπλωσε λίγο απαλό ρουζ. Ένα απαλό ροζ ή κοραλλί ρουζ στα μήλα των ζυγωματικών θα δώσει μια φρέσκια και υγιή όψη στο πρόσωπό σου.
  • Προτίμησε μια αδιάβροχη μάσκαρα. Χρησιμοποίησε μια αδιάβροχη μάσκαρα για να αποφύγεις τις μουτζούρες από τον ιδρώτα ή το νερό της θάλασσας και της πισίνας.
  • Πες ναι στις φυσικές αποχρώσεις για τα χείλη. Προτίμησε φυσικές αποχρώσεις στα χείλη. Ένα lip balm με χρώμα ή ένα ελαφρύ gloss είναι τέλεια για καλοκαιρινές εμφανίσεις.
  • Ολοκλήρωσε με ένα setting spray. Δώσε την τελική πινελιά στο μακιγιάζ σου με ένα setting spray. Με αυτόν τον τρόπο θα το διατηρήσεις αναλλοίωτο για ώρες ακόμα και στις πιο ζεστές ημέρες.