Sunset blush: Αυτή η τάση θα φορεθεί όσο καμία το φετινό καλοκαίρι

Είναι ιδανική για όσους αγαπούν το χρώμα στο μακιγιάζ!

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Το ρουζ είναι πολύ σημαντικό για να δείχνει ολοκληρωμένο ένα makeup look γιατί φωτίζει το πρόσωπο, δίνει ζωντάνια και χρώμα και ανάλογα με τα σημεία που θα εφαρμοστεί μπορεί να ανασηκώσει το βλέμμα. Οι διαφορετικές υφές, τα πολλά χρώματα και οι τάσεις που συνεχώς εξελίσσονται έχουν κάνει το ρουζ must have προϊόν, ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες που το χρώμα είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Και επειδή είναι καλοκαίρι και θέλουμε χρώματα ακόμα και στο μακιγιάζ μας, το sunset blush ήρθε για να μας αποδείξει ότι το έντονο πολύχρωμο ρουζ μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση. (δες επίσης την πιο viral απόχρωση μάσκαρα του Tiktok)

Sunset blush: Αυτή η τάση θα φορεθεί όσο καμία το φετινό καλοκαίρι

Τι είναι το sunset blush

Όπως λέει και το όνομά του, το sunset blush είναι το ρουζ που τα χρώματα αλλά και η τεχνική με την οποία εφαρμόζεται θυμίζουν ηλιοβασίλεβα. Όπως μπορείς να καταλάβεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι διακριτικό, γι' αυτό το sunset blush απεύθυνεται σε γυναίκες που αγαπούν το έντονο μακιγιάζ, τα χρώματα και κυρίως το ηλιοβασίλεμα!

Πως θα το πετύχεις

Για αρχή θα χρειαστείς τρία διαφορετικά προϊόντα για να πετύχεις ακριβώς τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Ξεκίνησε με ένα highlighter σε χρυσαφένια απόχρωση. Τοποπέτησε μερικές σταγόνες στα ζυγωματικά και συνέχισε με τα υπόλοιπα προϊόντα. Το πρώτο ρουζ που θα χρειαστείς θα πρέπει να έχει μια πιο κοκκινωπή απόχρωση. Εφάρμοσε μερικές σταγόνες από αυτό κάτω από το highlighter και προς τις ρίζες των μαλλιών για να δώσεις μια πιο ανοδική φορά στο τελικό αποτέλεσμα. Το τρίτο και τελευταίο προϊόν που θα χρειαστείς είναι ένα ρουζ σε φούξια απόχρωση. Τοποθέτησέ το μπροστά από το κόκκινο ρουζ, δηλαδή πιο κοντά στα μάγουλα. Αφού έχεις επιλέξει τα σημεία που θα εφαρμόσεις το κάθε προϊόν, πάρε ένα καθαρό πινέλο για ρουζ και ξεκίνησε να κάνεις blending. Αυτό το step θα διαρκέσει μερικά λεπτά γιατί πρέπει να αναμειχθούν σωστά οι υφές και τα χρώματα. Αφού ολοκληρώσεις το look ψέκασε το πρόσωπό σου με ένα setting spray.