Αυτή είναι η πιο viral απόχρωση μάσκαρα του Tiktok

Ταιριάζει τέλεια σε καστανά μάτια!

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Τους καλοκαιρινούς μήνες η διάθεση αλλάζει και γίνεται πιο παιχνιδιάρικη και μαζί ακολουθούν και τα trends που κατακλύζουν τα social media. Το Tiktok κερδίζει συνεχώς έδαφος στον χώρο του beauty αφού πλέον κάθε νέα τάση γίνεται viral ή ξεκινά μέσα από αυτό. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά το μακιγιάζ, τα ολιγόλεπτα βίντεο που σου παρουσιάζουν κάθε νέα τεχνική, κερδίζουν χιλιάδες προβολές, με τους χρήστες να τα υιοθετούν στην καθημερινότητά τους.

Το καλοκαίρι η βάση του μακιγιάζ γίνεται πιο ελαφριά λόγω της ζέστης κι έτσι η έμφαση δίνεται στα μάτια και τα χείλη. Συγκεκριμένα, τόσο τα έντονα κραγιόν, όσο και οι ιδιαίτερες αποχρώσεις μάσκαρα πρωταγωνιστούν και δημιουργούν statement εμφανίσεις. (δείτε επίσης το οικονομικό primer βλεφαρίδων στο οποίο ορκίζονται κορυφαίοι makeup artists)

Αυτή είναι η πιο viral απόχρωση μάσκαρα του Tiktok

Το φετινό καλοκαίρι κερδίζει η μάσκαρα και κυρίως η βουργουνδί απόχρωση που αναδεικνύει και κολακεύει τα μάτια.

Πρόκειται για ένα χρώμα μεταξύ κόκκινου, μοβ και μπορντό που δίνει ένταση στο βλέμμα και μια παιχνιδιάρικη διάθεση χωρίς να δείχνει πολύ βραδινό ή χειμερινό το τελικό αποτέλεσμα όπως συμβαίνει με μία μαύρη μάσκαρα.

Πως θα τη συνδυάσεις

Αν θέλεις να πετύχεις ένα έντονο αποτέλεσμα μπορείς να δημιουργήσεις ένα makeup look βασισμένο σε αυτές τις αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε ένα βουργουνδί κραγιόν για τα χείλη και άπλωσε ελάχιστη ποσότητα από αυτό στα μήλα του προσώπου σου, στη ράχη της μύτης αλλά και στο κινητό βλέφαρο. Εναλλακτικά μπορείς να αφήσεις "καθαρό" το κινητό βλέφαρο και χρησιμοποιώντας την ίδια μάσκαρα να δημιουργήσεις μια γραμμή eyeliner. Για να το πετύχεις, χρησιμοποίησε ένα πολύ λεπτό πινελάκι στο οποίο θα έχεις τοποθετήσει μια μικρή ποσότητα από τη βουργουνδί σου μάσκαρα.

Η δική μας πρόταση:

Maybelline Lash Sensational Sky High Burgundy Haze

μάσκαρα maybelline

Θα τη βρεις στα καταστήματα καλλυντικών