4 hot τάσεις στο μακιγιάζ για να πειραματιστείς αυτό το καλοκαίρι!

Είναι πολύ εύκολο να τις υιοθετήσεις!

Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Οι εξορμήσεις στα νησιά έχουν ήδη ξεκινήσει και όσο το θερμόμετρο ανεβαίνει τόσο το έντονο μακιγιάζ σιγά σιγά υποχωρεί, αφενός γιατί η ζέστη σε κάνει να μην αντέχεις το πολύ makeup στο πρόσωπο, αφετέρου γιατί ο ιδρώτας θα χαλάσει το μακιγιάζ και το πιο πιθανό είναι ότι θα λερωθείς.

Οι τάσεις φροντίζουν για όλα αυτά, γι' αυτό φέτος το καλοκαίρι τα trends θέλουν έντονα μάτια, χρώμα στα χείλη και πολλή, πολλή λάμψη για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο νησί. (δείτε επίσης τα μυστικά του καλοκαιρινού μακιγιάζ της Hailey Bieber)

Οι 4 hot τάσεις στο μακιγιάζ που θα δούμε να παίζουν παντού το καλοκαίρι!

Hypershine Lips

Ο συνδυασμός λάμψης και μαυρισμένης επιδερμίδας αρκεί για να σε πείσει ότι αυτό το trend πρέπει να το ακολουθήσεις. Αυτή η τάση δεν περιορίζεται μόνο στην πολύ λαμπερή επιδερμίδα αλλά δίνει έμφαση και στα super shiny χείλη που μοιάζουν υγρά. Για να τα πετύχεις εφάρμοσε πάνω από το κραγιόν σου ένα lip oil και με το δάχτυλό σου πέρασε ταμποναριστά ελάχιστο highlighter.


Soft Smokey Eyes σε γήινες αποχρώσεις

Όπως είπαμε η βάση του μακιγιάζ χρειάζεται να είναι ελαφριά για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα σε συνδυασμό με τη ζέστη. Γι' αυτό η έμφαση θα δοθεί στα μάτια. Το απαλό smokey eye, που μοιάζει σαν να λερώθηκες, σε γήινες καφέ, μπλε και πράσινες αποχρώσεις είναι το μακιγιάζ των ματιών που θα πρωταγωνιστήσει φέτος το καλοκαίρι.


Sunset Makeup

Αυτή η τάση είναι σχεδόν διαχρονική αφού τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος βρίσκονται κάθε καλοκαίρι στο προσκήνιο. Οι χρυσαφένιες, λαμπερές σκιές, το ρουζ με τους πορτοκαλί τόνους αλλά και τα καφέ-κοκκινωπά κραγιόν θα έχουν για ακόμα μια χρονιά την τιμητική τους για να μας θυμίζουν ότι το ηλιοβασίλεμα είναι η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας.


Bronze Skin

Το μπρόνζερ και η τερακότα είναι δύο προϊόντα που θα φορεθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι γιατί το trend είναι η επιδερμίδα που μοιάζει σαν να τη φίλησε ο ήλιος. Άπλωσε το προϊόν σου στα σημεία του προσώπου τα οποία "βλέπει" περισσότερο ο ήλιος, όπως είναι τα ζυγωματικά, η ράχη της μύτης και το μέτωπο.

Δημιούργησε τα πιο ευφάνταστα summmer makeup look με την υπογραφή KIKO MILANO

H Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τους Stefano και Antionio Percassi και από τότε έχει φέρει επανάσταση στην αγορά καλλυντικών παγκοσμίως γιατί εντοπίζει τις σημαντικότερες τάσεις της ομορφιάς κάνοντές τες προσιτές σε όλες.

Συνδυάζοντας την ποιότητα και τη δημιουργικότητα που έχουν τις ρίζες τους στο ιταλικό DNA της, η KIKO έχει κατακτήσει τις πιο απαιτητικές beauty addicts με μια ατελείωτη γκάμα αποχρώσεων, τόνων και υφών για να ικανοποιήσει κάθε επαγγελματική και εξατομικευμένη ανάγκη. Σημείωσε ότι στην πλούσια συλλογή της θα ανακαλύψεις μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ και φροντίδας για να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά beauty looks για φέτος το καλοκαίρι, και όχι μόνο!

Για περισσότερα δες εδώ

Info

To μοναδικό beauty προϊόν που χρειάζεσαι για τα πιο ευφάνταστα summer μακιγιάζ

Ένα πολλαπλών χρήσεων stick που ενεργοποιείται από το pH του δέρματος, θα σου χαρίσει ένα μοναδικό ροζ χρώμα υγείας. Το Wonder Bar από τη Mon Rêve είναι πολυχρηστικό και ιδανικό για ταξίδια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ στα ζυγωματικά, ως lip balm στα χείλη και ως σκιά στα μάτια για μια φυσική ενίσχυση.

wonder bar mon reve

Η βουτυρένια υφή του απλώνεται ομοιόμορφα και αναμειγνύεται εύκολα, προσφέροντας ένα σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, του οποίου η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση. Eίναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος.

Για περισσότερα δες εδώ

Info

Beauty servives @sephora

Θέλεις να απολαύσεις μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς χωρίς να σπαταλήσεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα κατάστημα Sephora και να δοκιμάσεις μια από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που διατίθενται εκεί, κατόπιν ραντεβού με χαμηλό ή και καθόλου κόστος. Ο λόγος για τα beauty services της αλυσίδας καταστημάτων Sephora, που περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως: επαγγελματικό μακιγιάζ (45'και 60 λεπτών αντίστοιχα), benefit brow bar και skin diagnosis. Εσύ επέλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

makeup services Sephora

Info

Μυστικό για ασφαλές μαύρισμα χωρίς ήλιο

Το να αποκτήσεις μια μπρούτζινη χρυσαφένια επιδερμίδα χωρίς να αγγίξει ο ήλιος δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο και μια απλή επίσκεψη στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Κiwi MegaTan, όπου μέσα σε λίγα λεπτά θα αποκτήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης.

Kiwi Megatan

Mετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Γλυφάδα, το 2022 το Kiwi MegaΤan αποφάσισε να επεκταθεί περαιτέρω στα νότια προάστια κάνοντας μία στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο solarium stores με έδρα τον Πειραιά. Έτσι, δημιουργείται ένα νέο κατάστημα στον Άλιμο με την υπογραφή του brand Kiwi MegaTan που έρχεται να συμπληρώσει τα άλλα 2 καταστήματα στη Γλυφάδα και τον Πειραιά. Σημείωσε ότι η αλυσίδα πλέον λειτουργεί υπό κοινή φιλοσοφία στο τρίπτυχο που την ανέδειξε στον χώρο του solarium, προσθέτοντας μια τέταρτη αξία, αυτήν του value for money ώστε ο πελάτης να έχει την υψηλότερη παροχή υπηρεσίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Για περισσότερα δες εδώ.

Info