Mε αυτό το «θαυματουργό» conditioner - κοστίζει κάτω από 10 ευρώ- θα ενυδατώσεις τα μαλλιά σου & θα απαλλαγείς από το φριζάρισμα!

Ανακάλυψε τα οφέλη του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Είτε έχεις ξηρά και αφυδατωμένα ή απλά λεπτά και αδύναμα μαλλιά το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη για να δείχνουν όμορφα και λαμπερά απαλλαγμένα από το φριζάρισμα.

Αναζητώντας λοιπόν τα καλύτερα προϊόντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλα αυτά οδηγηθήκαμε στο Εlvive Hydra Hyaluronic Wonder Water από τη L'Oréal Paris, ένα προϊόν που θα σου χαρίσει σούπερ ενυδάτωση αφήνοντας τα μαλλιά σου λεία και απαλά. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί και μια safe επιλογή για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο, που από τη στιγμή που λανσαρίστηκε δεν το αποχωρίζονται με τίποτα. (δες και 8 έξυπνα & γρήγορα beauty hacks για να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά σου)

Mε αυτό το «θαυματουργό» conditioner - κοστίζει κάτω από 10 ευρώ- θα ενυδατώσεις τα μαλλιά σου & θα απαλλαγείς από το φριζάρισμα!

Το Elvive Hydra Hyaluronic Wonder Water από τη L'Oréal Paris είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που θα ενυδατώσει και θα θρέψει σε βάθος τα μαλλιά σου μειώνοντας σημαντικά το φριζάρισμα. Πρόκειται για ένα conditioner εμπνευσμένο από την περιποίηση προσώπου, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ που μεταμορφώνει τα μαλλιά σε 8 δευτερόλεπτα προσφέροντας 18x φορές περισσότερη ενυδάτωση. Έτσι, τα μαλλιά δείχνουν περισσότερο γεμάτα, ανάλαφρα και λαμπερά.

Elvive Hydra Hyaluronic Wonder Water

Η ελαφριά, χωρίς σιλικόνη φόρμουλα του Elvive Hydra Hyaluronic Wonder Water χρησιμοποιεί την τεχνολογία Lamellar σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα που λειαίνει τα μαλλιά ώστε να αποκτήσουν υγιή όψη. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά αναζωογονούνται και αποκτούν αμέσως μια λεία και απαλή όψη. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ ενδείκνυται για τα ξηρά και πολύ αφυδατωμένα καθώς και τα λεπτά και αδύναμα μια και η σύνθεσή του, χωρίς σιλικόνη δεν τα βαραίνει. Θα το βρεις στην τιμή των 9,46 ευρώ.

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα μόνο στα μήκη των μαλλιών σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ για 8 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξέβγαλε καλά. Σημείωσε ότι χρησιμοποιείται μετά το λούσμο μόνο του ή σε συνδυασμό με τo conditioner, αν χρειάζεται.