Bardot bangs: Οι 70s αφέλειες είναι η top τάση στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι!

Μάθε τα πάντα για το πιο hot hair-look

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Photo by PG/Bauer-Griffin/GC Images/Ideal Image
Photo by PG/Bauer-Griffin/GC Images/Ideal Image

Εμπνευσμένο από το επιμελώς ατημέλητο hair-loook της δημοφιλούς ηθοποιού, Brigitte Bardot, που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1970, το συγκεκριμένο χτένισμα αποτελεί μια ρετρό εκδοχή του, όπου βασικό χαρακτηριστικό του είναι οι ανάλαφρες κυματιστές φράντζες με χωρίστρα στη μέση.

Ο λόγος για τις bardot bangs, που θυμίζει κατά πολύ το κλασικό χτένισμα της δεκαετίας του '70 με τις φράντζες να έχουν ελαφρώς πιο κοντό μήκος διατηρώντας ωστόσο το εμβληματικό τους σχήμα προκειμένου να πλαισιώνουν κομψά το πρόσωπο. (δες για τα ροζ μαλλιά, την απόλυτη τάση του καλοκαιριού που είναι ιδανική & για 40άρες)

Bardot bangs: Οι 70s αφέλειες είναι η top τάση στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι!

Η Heidi Klum αλλά και η Pamela Anderson είναι δυο από τις πιο δημοφιλείς σταρ που επανέφεραν την τάση των bardot bangs στο προσκήνιο μέσα από μια φρέσκια εκδοχή, η οποία πολύ σύντομα έγινε viral μέσα από τα social media.


Πρόκειται για μια τάση που έχει ως χαρακτηριστικό της τις ανάλαφρες κυματιστές φράντζες, που συμπληρώνονται από μια χωρίστρα στη μέση και είναι ιδανική για κάθε σχήμα προσώπου ενώ έχει απίστευτη κίνηση και ζωντάνια. Το κλασικό και διαχρονικό αυτό hair-look, που τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ για το μοναδικό του στιλ ενδείκνυται για πρόσωπα με έντονες γωνίες αλλά και για πιο στρογγυλά πρόσωπα καθώς κολακεύει και τα δυο εξίσου καλά.


Eύκολο & γρήγορο styling

Για να πετύχεις αυτό το 70s hair-look αλά Brigitte Bardot θα χρειαστείς μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ σου προκειμένου να φορμάρεις τα μαλλιά σου με αυτόν τον τον τρόπο χαρίζοντάς τους όγκο και σούπερ πυκνότητα. Για τέλεια κράτημα και διάρκεια στο hair-look σου ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών που θα δώσει παράταση στο χτένισμά σου.