Claw-clip hair-hack: Με αυτό το κόλπο θα υιοθετήσεις την πιο stylish αλογοουρά για τα μαλλιά σου!

Είναι ήδη viral στα social media

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί το claw-clip hair-hack να έχει μπει πρόσφατα στη ζωή και στο styling των μαλλιών, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη. Και αυτό γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος για να φορμάρεις τα μαλλιά σου σε μια φινετσάτη αλογοουρά χρησιμοποιώντας ως μοναδικό εργαλείο σου ένα απλό κλάμερ!

Πώς θα το κάνεις αυτό; Αξιοποιώντας αυτό το έξυπνο hair-hack, το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα κομψό ponytail, σε λίγα δευτερόλεπτα προσθέτοντας έξτρα πόντους στο στιλ και στις εμφανίσεις σου. (δες και το τέλειο hair-gadget που ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά με αέρα χωρίς να τα φθείρει)

Claw-Clip hair-hack: Με αυτό το κόλπο θα υιοθετήσεις την πιο stylish αλογοουρά για τα μαλλιά σου!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις μια στιλάτη αλογοουρά από αυτό το έξυπνο beauty hack, το οποίο είναι ήδη viral στο TikTok και στα social media, με εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο να το έχουν ήδη υιοθετήσει. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο για να το κάνεις και εσύ στο σπίτι καθώς χρειάζεσαι μόνο ένα απλό κλάμερ μαλλιών, που όλες μας έχουμε σπίτι μας.

κοπέλα μαζεύει τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά
Shutterstock

Σημείωσε ότι με το claw-clip hair-hack θα δημιουργήσεις ένα υπέρκομψο, girly χτένισμα που θα κρατήσει όλη την ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να το φορμάρεις ξανά, ενώ είναι ιδανικό για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Πώς να το υιοθετήσεις

Βασικό εργαλείο για να το δοκιμάσεις είναι ένα κλάμερ μαλλιών σε μεγάλο μέγεθος, ενώ η διαδικασία είναι πραγματικά παιχνιδάκι. Ξεκίνα χωρίζοντας τα μαλλιά σου σε δυο τμήματα. Μόλις τελειώσεις πιάσε τα δυο αυτά μέρη με τα χέρια σου και δημιούργησε μια αυτοσχέδια πλεξίδα τοποθετώντας το ένα τμήμα γύρω από το άλλο. Μετά τοποθέτησε το κλάμερ σου ανάμεσα στα δυο τμήματα αφήνοντας μια μεγάλη τούφα να πέφτει πάνω σε αυτό και είσαι έτοιμη! Εάν θέλεις να δώσεις έξτρα διάρκεια στο hair-look σου ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών κατά μήκος τους και άπλωσε μια ιδέα από ένα σέρουμ στις άκρες τους.

Δες & ένα βίντεο με το how to για να το δημιουργήσεις σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!