3 κομψά σινιόν της Ελένης Μενεγάκη που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP!

Αυτά είναι τα αγαπημένα updos της παρουσιάστριας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram
Instagram

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, που καθημερινά μας εμπνέει μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και από τα beauty looks που υιοθετεί στην εκπομπή της «Ελένη» πολλές φορές έχει πειραματιστεί και με το χτένισμά της δοκιμάζοντας διάφορα και διαφορετικά updos, που έκλεψαν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. (δες τη και με το απόλυτο μανικιούρ της σεζόν που ξετρέλανε το Instagram)

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 3 από τα πιο εμβληματικά σινιόν: ένα κλασικό, ένα πιο μοντέρνο και ένα τύπου μπανάνα, που υιοθέτησε και μάλιστα με επιτυχία τα οποία σίγουρα θα θέλεις να κάνεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο, και όχι μόνο.

Δες τα 3 ψηλά σινιόν της Ελένης Μενεγάκη που θα θέλεις να κάνεις τώρα!

Μοντέρνο, κλασικό ή πιο παιχνιδιάρικο το σινιόν αποτελεί ένα αγαπημένο hair-look για την παρουσιάστρια γιατί τονίζει τα μοναδικά του προσώπου της, ενώ ακόμη χαρίζει μια πινελιά glam στο στιλ της. Πάρε μια γεύση από τα updos που έχει κατά καιρούς δοκιμάσει...

All time classic

Μια διαχρονική επιλογή αρκετά στιλιζαρισμένη με τα μαλλιά μαζεμένα ψηλά πάνω. Για να την πετύχεις καλό θα ήταν όταν πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά σε μια αλογοουρά να χρησιμοποιήσεις ένα μπομπάρι (αφράτο αξεσουάρ μαλλιών) γύρω από αυτήν προκειμένου να δώσεις τον απαραίτητο όγκο.



Banana bun

Μια μοναδική εκδοχή του updo, σε στιλ μπανάνα, που δείχνει πάντα κομψό και φινετσάτο. Εάν θέλεις ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα άφησε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο στεφάνι.



The modern updo

Ένα σινιόν για κάθε εποχή του χρόνου. Αν και δείχνει σαν ένα κλασικό σινιόν με τα μαλλιά πιασμένο ψηλά πάνω το μοντέρνο twist που κάνει στην κορυφή του δίνει μια άλλη διάσταση.

Smart tip

Όποια εκδοχή του σινιόν και εάν επιλέξεις φρόντισε τα μαλλιά σου να έχουν την κατάλληλη περιποίηση για να δείχνουν υγιή και λαμπερά. Διάλεξε λοιπόν τη σειρά μαλλιών που ταιριάζει στις ανάγκες σου και μην αμελείς τη χρήση ενός ειδικού σέρουμ μαλλιών κατά τη διάρκεια του styling προκειμένου να τιθασεύσεις φύτρες ή τριχούλες που πετάνε.