Barbie ponytail: Η Ελένη Τσολάκη υιοθέτησε την πιο WOW αλογοουρά- Δες πως να την κάνεις κι εσύ!

Είναι σούπερ chic & girly!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η κούκλα παρουσιάστρια του «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ», Ελένη Τσολάκη, φαίνεται ότι λατρεύει τα beauty looks τα οποία είναι εμπνευσμένo και από τη μεγάλη οθόνη. (διάβασε και για το barbie botox, τη νέα εμμονή που σαρώνει ήδη στο TikTok)

Έτσι, πολύ συχνά δεν διστάζει να πειραματιστεί με διάφορα και διαφορετικά hair-looks, όπως έκανε και εδώ, που υιοθέτησε ένα υπέροχο barbie ponytail, το οποίο μας θύμισε το πιο statement χτένισμα της Barbie, της λατρεμένης κούκλας- ηρωίδας των νεαρών κοριτσιών.

Αυτήν την WOW Barbie ponytail υιοθέτησε η Ελένη Τσολάκη

Η μπριόζα παρουσιάστρια είπε το ναι, σε μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν για τα μαλλιά, που δεν είναι άλλη από το barbie ponytail, ένα χτένισμα που έχει ως πηγή έμπνευσης το hair- look της ομώνυμης πρωταγωνίστριας. Όσο για το αποτέλεσμα πραγματικά την αποζημίωσε και μας έκανε να θέλουμε να το κάνουμε και εμείς τώρα!

Κάν' την με λίγες κινήσεις

  • Αφού περιποιηθείς καλά τα μαλλιά σου με τα προϊόντα φροντίδας που ταιριάζουν στις ανάγκες σου στέγνωσέ τα καλά με το σεσουάρ στον κρύο αέρα.
  • Στη συνέχεια με μια λεπτή χτένα μαλλιών κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά με ένα σίδερο για μπούκλες ή μια πρέσα μαλλιών δημιούργησε τούφα-τούφα ανάλαφρους κυματισμούς. Φυσικά πριν χρησιμοποιήσεις την πρέσα ή το σίδερο για μπούκλες καλό είναι να ψεκάσεις κατά μήκος των μαλλιών σου με ένα θερμο-προστατευτικό σπρέι, που θα τα θωρακίσει από τις υψηλές θερμοκρασίες.
  • Τώρα μάζεψε τα μαλλιά σου-αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά- σε μια ψηλή αλογοουρά την οποία θα στερεώσεις καλά με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Για να το καμουφλάρεις γύρισε μια τούφα από τα μαλλιά σου γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε με μερικά τσιμπιδάκια.
  • Μόλις τελειώσεις ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών και εφάρμοσε λίγο σέρουμ σε φύτρες ή τριχούλες που πετάνε για να τις τιθασεύσεις.

Δες και το barbie-ponytail της Margot Robbie από την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie the movie»