– Εφαρμόστε το πάντα σ’ ένα καλά καθαρισμένο πρόσωπο και αφού έχετε βάλει μια ενυδατική κρέμα.
– Προσέξτε μην δημιουργήσετε κηλίδες. Συχνά αυτό είναι ένα πρόβλημα της κακής ποιότητας του Foundation ή αποτελούνται από το PH του δέρματος, το οποίο ιδιαίτερα στις λιπαρές επιδερμίδες δεν είναι ομοιόμορφο απλωμένο. Επίσης, προσέξτε η ενυδατική κρέμα σας να έχει απορροφηθεί καλά πριν την εφαρμογή του foundation.
– Φαίνεστε χλωμή και θέλετε να δείξετε πιο φρέσκια; Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σκούρο χρώμα. Καλύτερα τοποθετήστε επιλεκτικά Bronzing Powder μετά τη βάση.
– Απλώστε τη βάση πάντα καλά προς το λαιμό. Σε αντίθετη περίπτωση, το μακιγιάζ μοιάζει με μάσκα.
– Το καλύτερο είναι, να είστε άβαφη για την αγορά του foundation. Στο βαμμένο πρόσωπο δεν μπορεί να προσδιοριστεί ούτε η απόχρωση ούτε το ακριβές χρώμα.
– Δοκιμάστε τα χρώματα πριν την αγορά. Εάν το κατάστημα δεν διαθέτει φυσικό φως, βγείτε έξω. Μόνο έτσι θα βρείτε το σωστό χρώμα.
queen.gr


">
">
">
">
">
">
">