MAC Cosmetics X Ελένη Φουρέιρα: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις αξίες του VΙVA GLAM

Highlight της συνεργασίας είναι μια ταινία μικρού μήκους

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
 MAC Cosmetics X Ελένη Φουρέιρα: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις αξίες του VΙVA GLAM

Η MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα και γιορτάζει τα 30 χρόνια δράσεων, ανακοινώνοντας τη στήριξή της σε δυο Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας με μια σημαντική δωρεά. (δες και το νέο άρωμα του Οίκου MCM που είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα)

Συγκεκριμένα, η Θετική Φωνή και η Aegean Rebreath ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εμβληματική μάρκα makeup και παρουσιάζουν το κοινό τους όραμα και τη δέσμευση για ένα καλύτερο μέλλον. Highlight της σημαντικής προσπάθειας της MAC είναι μια ταινία μικρού μήκους με κεντρική ηρωίδα την κορυφαία Ελληνίδα Pop Star Ελένη Φουρέιρα, που παρουσιάζει με ένα δημιουργικό αφήγημα τον σκοπό και τις αξίες του VIVA GLAM.

MAC Cosmetics X Ελένη Φουρέιρα: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις αξίες του Viva Glam

H όμορφη ιστορία του προγράμματος VIVA GLAM της MAC με όχημα το iconic κραγιόν που έχει μεταμορφώσει τη βιομηχανία ομορφιάς και έχει δωρήσει πάνω από 520 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 92 χώρες παγκοσμίως, επηρεάζοντας θετικά αμέτρητες ζωές, γίνεται 30 ετών και συνεχίζει δυναμικά το έργο του με ακόμη περισσότερες δράσεις.

Έτσι, με βασικούς πυλώνες την ισότητα των φύλων και τη σεξουαλική, φυλετική και περιβαλλοντική συνείδηση, το Viva Glam παρουσιάζει τέσσερεις εμβληματικές αποχρώσεις κραγιόν: VIVA HEART, VIVA EQUALITY, VIVA EMPOWERMENT, VIVA PLANET.


Τα έσοδα από την αγορά των συγκεκριμένων κραγιόν διατίθεται αποκλειστικά για καλό σκοπό, αφού επιστρέφει το 100% της αξίας του σε τοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που εργάζονται για την προώθηση ίσων δικαιωμάτων και ενός υγιούς μέλλοντος για όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές και όλα τα φύλα.

Παράλληλα, το εμβληματικό πρόγραμμα επιστροφής BACK TO MAC που μετρά πάνω από 30 χρόνια αφοσίωσης στον πλανήτη συνεχίζει την πορεία του και ενδυναμώνεται, προτρέποντας τους καταναλωτές να συνεχίσουν να επιστρέφουν τις άδειες συσκευασίες προιόντων καθαρές στα καταστήματα MAC, για ανακύκλωση.