Aυτό το πολυτελές bronzer το χρησιμοποιεί και η 52χρονη Jennifer Garner - θα σου χαρίσει μια υπέροχη ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

Με ένα μόνο πέρασμα θα αποκτήσεις ηλιοκαμένο look!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @jennifer.garner
Instagram: @jennifer.garner

H χολιγουντιανή σταρ, Jennifer Garner, έχει 2-3 προϊόντα μακιγιάζ τα οποία κυριολεκτικά δεν αποχωρίζεται με τίποτα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ένα από αυτά, είναι και το Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream, ένα πολυτελές μπρόνζερ, που όπως λέει και η ίδια αναζωογονεί και τονώνει το πρόσωπό της χαρίζοντας μια χρυσαφένια πινελιά σαν να την άγγιξε ο ήλιος. (δες και τις καλύτερες & πιο οικονομικές αδιάβροχες mascara για να δημιουργήσεις το τέλειο summer eye look)

Το υπέροχο αυτό προϊόν, σε μορφή κρέμας-τζελ, αναζωογονεί πραγματικά το δέρμα, ακόμη και όταν είναι θαμπό και χλωμό το χειμώνα. Η κρέμα, μοιάζει σχεδόν σαν μους, και αμέσως μόλις την εφαρμόζεις έχει μια απαλή και λεπτή υφή, η οποία μπορεί να ενισχυθεί με πρόσθετες στρώσεις. Το φινίρισμά του είναι ματ χωρίς ωστόσο να τονίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αυτό την κάνει ιδανική και για το ώριμο δέρμα, όπως αυτό της 52χρονης ηθοποιού.

Aυτό το πολυτελές bronzer -το χρησιμοποιεί και η 52χρονη Jennifer Garner- θα σου χαρίσει μια υπέροχη ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

To Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream της Chanel είναι ένα μοναδικό, ελαφρύ μπρόνζερ σε μορφή κρέμας-τζελ προσώπου που χαρίζει βελούδινο ματ φινίρισμα και δίνει στο πρόσωπο μια ηλιοκαμένη όψη.

chanel bronzer

Η σύνθεσή του από μεταλλικά κεριά και πούδρες εξασφαλίζουν εύκολη εφαρμογή, ενώ οι μαλακής εστίασης πούδρες πυριτίου χαρίζουν ομοιομορφία. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τις ανακλαστικές χρωστικές που δημιουργούν μια φυσική λάμψη.

To how to της εφαρμογής

Για τέλεια εφαρμογή, χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο και πέρασε αυτήν την κρέμα-gel με εφέ bronzer στα σημεία όπου θα σε φώτιζαν φυσικά οι ακτίνες του ήλιου όπως: στα μάγουλα, τη μύτη, το μέτωπο, το πηγούνι και το ντεκολτέ. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις ένα φυσικό ηλιοκαμένο look.