Margot Robbie: Το μυστικό πίσω από το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της από τον celebrity colorist που το επιμελήθηκε!

Ο Jacob Schwartz, Celebrity Colorist της Schwarzkopf, αποκάλυψε ποια προϊόντα χρησιμοποίησε για το υπέροχο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της πανέμορφης ηθοποιού.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Η «Barbie» της μεγάλης οθόνης, Margot Robbie, έγινε ακόμη πιο ξανθιά για τις ανάγκες της ομώνυμης ταινίας, ενώ οι εμφανίσεις της κάθε φορά που περπατά στο κόκκινο χαλί γίνονται αμέσως viral τόσο για τις στιλιστικές επιλογές, που θυμίζουν την κούκλα των παιδικών μας χρόνων, όσο και για τα hair-looks που υιοθετεί, τα οποία και αναδεικνύουν το υπέροχο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. (δες ποιά είναι η όμορφη ηθοποιός)

Και εάν αναρωτιέσαι πως το πέτυχε αυτό σου έχουμε την απάντηση από τον ίδιο τον Jacob Schwartz, Celebrity Colorist της Schwarzkopf, που επιμελήθηκε το υπέροχo αυτό ξανθό χρώμα και αποκάλυψε ποια προϊόντα χρησιμοποίησε για να πετύχει το εκθαμβωτικό αυτό αποτέλεσμα στα μαλλιά της Margot Robbie προκειμένου να δείχνει απίστευτα λαμπερή εντός και εκτός πλατό. (δες πως να κάνεις φυσικές ξανθές ανταύγειες)

Το how to για το υπέροχο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της Margot Robbie

Το εντυπωσιακό χρώμα στα μαλλιά της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Barbie» βασίστηκε σε μια τεχνική Babylight με συμμάχους τα προϊόντα της σειράς BlondMe της Schwarzkopf Pro. Ειδικότερα, ο Jacob Schwartz με τη βοήθεια των προϊόντων BlondMe Premium Lightener 9+ και BlondMe Premium Developer 20vol της Schwarzkopf Pro υιοθέτησε την τεχνική babylight δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο ξάνοιγμα των μαλλιών της, που ταιριάζει στην ηρωίδα της ταινίας.

margot robbie blond hair
Shutterstock

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: “Ήθελα πραγματικά τα ξανθά μαλλιά της Margot να αντιπροσωπεύουν την Barbie στο κόκκινο χαλί χωρίς να είναι πολύ εμφανές και ξανοιγμένα υπερβολικά. Όταν το φως θα έπεφτε στα μαλλιά της, ήθελα να αστράφτουν και να λάμπουν όπως τα ξανθά μαλλιά των supermodel και των ηθοποιών της δεκαετίας του '90”.

Φροντίδα για χρυσαφένια ξανθά μαλλιά

Μετά τη συγκεκριμένη τεχνική ο Jacob Schwartz προτείνει τη χρήση των προϊόντων: BLONDME All Blondes Rich Shampoo και BLONDME All Blondes Rich Conditioner. Και αυτό γιατί και τα δύο προϊόντα θα βοηθήσουν στο να σφραγίσει και να διατηρηθεί το συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά, ενώ ακόμη θα προστατέψουν την τρίχα και τα μαλλιά σου θα δείχνουν απίστευτα υγιή και λαμπερά.

BlondMe, Schwarzkopf Pro