Τζένιφερ Λόπεζ: Ο κομμωτής της αποκάλυψε το μυστικό για μοναδικό όγκο στην κοτσίδα σας

Δείτε τη διαδικασία βήμα - βήμα

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram
Instagram

Με στυλ που ενσωματώνει τον απόλυτο συνδυασμό θηλυκότητας και κομψότητας, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της παγκόσμιας σόουμπιζ. Ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι τα μαλλιά της, τα οποία είναι πάντα γεμάτα λάμψη και όγκο, και συχνά επιμελούνται από τον διάσημο hairstylist Chris Appleton.

Ο Chris Appleton είναι ο ειδικός πίσω από τα εκπληκτικά χτενίσματα της Τζένιφερ, αλλά και πολλών άλλων μεγάλων διασημοτήτων, όπως οι αδελφές Kardashian. Τα θαυμάσια looks του δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο Hollywood.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες celebrities επιλέγουν extensions και τρέσες για να επιτύχουν το μακρύ και γεμάτο στυλ που όλες λατρεύουμε. Ωστόσο, για εκείνες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν πρόσθετα μαλλιά, υπάρχουν αρκετά τρικ που μπορείτε να δοκιμάσετε για να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας, ιδίως όταν πρόκειται για χτενίσματα όπως οι ψηλές κοτσίδες ή οι κότσοι.

Ο Chris Appleton μοιράζεται συχνά μέσω social media τα μυστικά που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των πελατισσών του. Αυτή τη φορά, αποκάλυψε ένα απλό αλλά αποτελεσματικό τρικ για να αποκτήσετε όγκο στις ψηλές κοτσίδες σας.

Το μυστικό είναι απλό: Απλώς περάστε την κοτσίδα σας μέσα από τη βάση της μία φορά. Αυτή η τεχνική θα τη σηκώσει ψηλότερα, δίνοντάς της την αίσθηση ότι είναι πιο γεμάτη και πλούσια. Είναι μια εύκολη κίνηση που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα!

Δείτε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Τον διέγραψε από τη ζωή της αλλά και από το κορμί της - Εξαφάνισε το τατουάζ του Μπεν Αφλεκ

Δείτε πώς θα αποκτήσετε κοτσίδα σαν της Τζένιφερ Λόπεζ