Back to beauty: 4+1 απλά βήματα για να κάνεις total make over στο πρόσωπό σου μετά τις διακοπές

Θα επαναφέρεις τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα

Shutterstock
Shutterstock

Οι διακοπές τελείωσαν και εσύ ξεκουράστηκες και γέμισες τις μπαταρίες σου για τη νέα σεζόν. Κι αν φέτος πέρασες το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου, ποιος είπε ότι το φθινόπωρο δεν μπορεί να είναι το ίδιο συναρπαστικό, αλλά με διαφορετικό τρόπο; Τώρα, λοιπόν, είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις μια ρουτίνα ανανέωσης του δέρματος, που ταλαιπωρήθηκε από τη διαρκή έκθεση στον ήλιο, για να μπεις στη νέα σεζόν πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ! Σύμμαχός σου σε αυτό είναι η Ziaja που σου παρουσιάζει 5 απλά βήματα για να κάνεις total make over μετά τις διακοπές.

Back to beauty: 4+1 απλά βήματα για να κάνεις total make over στο πρόσωπό σου μετά τις διακοπές

Κάθε καλοκαίρι ζεις την ελευθερία σου στο έπακρο, απολαμβάνοντας τις μέρες και τις νύχτες σου όσο πιο χαλαρά μπορείς. Αμελείς συνήθως τη ρουτίνα ομορφιάς σου, αφού βρίσκεσαι διαρκώς στη θάλασσα και σίγουρα ταλαιπωρείς το δέρμα σου κάτω από τον ήλιο για πολλές ώρες.

face mask ziaja

Τα αποτελέσματα λοιπόν της αφυδατωμένης και θαμπής όψης είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Προκειμένου να αποκτήσει και πάλι το δέρμα σου την φρεσκάδα και τη λάμψη του, εμπιστεύσουν τα προϊόντα Ziaja, που υπόσχονται μέσα από 5 απλά βήματα να κάνουν θαύματα στο πρόσωπο και το σώμα σου!

Ορατή βελτίωση του δέρματος με εφέ flash

Η νέα σειρά Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide δημιουργήθηκε μόνο για το δέρμα σου! Παρέχει εφέ flash, δηλαδή άμεσα ορατή βελτίωση της κατάστασης του δέρματος με βάση γρήγορες, εύκολες και σύντομες εφαρμογές. Όλα τα προϊόντα της σειράς εστιάζουν στην έντονη αναζωογόνηση του δέρματος, παρέχοντας καθημερινές δόσεις ενέργειας κατά τη διάρκεια της μέρας και έντονη νυχτερινή ανάπλαση.

Χάρη σε ένα συμπυκνωμένο πολυλειτουργικό σύμπλεγμα βιταμινών από 8 vegan προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος θα επαναφέρουν τη χαμένη λαμψη στο πρόσωπό σου. Δοκίμασε το Active Face Serum, έναν ορό ελαφριάς μορφής που έχεις τις εξής δράσεις:

• δυναμώνει το δέρμα
λειαίνει τις ρυτίδες
• βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
προστατεύει το δέρμα
• φωτίζει την επιδερμίδα
• εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος
• έχει λεπτό, ευχάριστο άρωμα

face serum ziaja

Vitamin c.b3 niacinamide active face serum 30 ml, €8,30 - Θα το βρεις εδώ

face creams ziaja

Συμπλήρωσε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου με τα όλα τα προϊόντα της σειράς, για άμεσα αποτελέσματα.

Ενυδατική δράση για υγιή όψη

Η σειρά Acai Berry της Ziaja περιέχει μούρα acai, εκχύλισμα υψηλής ποιότητας με αντιοξειδωτικές ιδιότητες εξουδετερώνει τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών, ενισχύει το δέρμα και μειώνει την υπερευαισθησία βελτιώνει τη συνολική κατάσταση και αποκαθιστά τη λαμπερή & υγιή όψη.

Ξεκίνησε με την εφαρμογή τής Acai Berry αντιοξειδωτικής κρέμα ημέρας, που αποκαθιστά την υγιή, λαμπερή εμφάνιση του δέρματος, φροντίζει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την ομαλότητά του, προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες και απαλύνει τον ερεθισμό.

day cream & neck cream ziaja

Acai berry day cream spf10 50ml, €6,50 - Θα την βρεις εδώ

μους σώματος ziaja

Ακολούθησε την ίδια τακτική και στο σώμα σου με το περίφημο Acai berry satin body mousse, που απαλύνει αποτελεσματικά και μαλακώνει την επιδερμίδα, ενώ χάρη στην εξαιρετικά απαλή υφή του δεν βαραίνει το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Acai berry satin body mousse moisturising 200ml, €8,10 - Θα το βρεις εδώ

Ολοκληρωμένη φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Η ziaja med είναι μια εξειδικευμένη σειρά δερμοκαλλυντικών που αναπτύχθηκε ως ολοκληρωμένη φροντίδα σε πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της απαιτητικής και ευαίσθητης, συχνά δυσλειτουργικής επιδερμίδας. Τα προϊόντα περιέχουν συνεργιστικό συνδυασμό ενεργών συστατικών (συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών) και επιλέγονται λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητάς τους και της καλής ανοχής τους από το δέρμα.

anti-rinkle creams ziaja

Θα τα βρεις εδώ

Μάσκες & scrub για λαμπερό δέρμα

Μάσκες προσώπου και scrub με οξέα είναι μια νέα σειρά 4 vegan καλλυντικών που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός λεπτού scrub και μιας μάσκας. Οι πυκνές, θρεπτικές φόρμουλες προϊόντων βασίζονται σε τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και συνιστώνται ως συμπλήρωμα στην καθημερινή φροντίδα διαφόρων τύπων δέρματος.

face masks ziaja

Θα τις βρεις εδώ

Lip care για βελούδινα χείλη

Ακριβώς όπως με το πρόσωπο και το σώμα σου, τα χείλη σου χρειάζονται εντατική φροντίδα μετά τις διακοπές. Η ολοκληρωμένη σειρά lip care της Ziaja, με lip gloss και scrub, θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Δροσερές υφές και ζουμερά φρουτώδη αρώματα με υπέροχη γλυκιά γεύση που δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις, θα χαρίσουν στα χείλη σου βελούδινη υφή και έξτρα απαλότητα.

lip gloss ziaja

Lip scrub sunny mango 12ml, €5,70 - Θα το βρεις εδώ / Lip gloss juicy mango 12ml, €4,90 - Θα το βρεις εδώ

Ξεκίνησε με ένα scrub, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, με γεύση μάνγκο, ένα ζαχαρένιο scrub, με παχύρρευστη, πλούσια υφή και vegan φόρμουλα, με έντονο φρουτώδες άρωμα μάνγκο, που απολεπίζει τα σκασμένα χείλη, μαλακώνει και λειαίνει.

Συνέχισε με ένα λαμπερό lip gloss με έντονο φρουτένιο άρωμα μάνγκο, με παχιά, πλούσια υφή και vegan φόρμουλα, που μπορείς να χρησιμοποιείς πολλές φορές μέσα στη μέρα και να το έχεις πάντα στην τσάντα σου.

Info

venuselectronics.gr

Facebook: Ziaja Greece

Instagram: venuselecronicsint