Κάθε beauty expert βάζει αυτά τα 8 προϊόντα στο καλοκαιρινό της νεσεσέρ

Είναι must-have στην πόλη και στις διακοπές

Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φέρνει μια ανανεωμένη αίσθηση για όλα! Από νέα, δημοφιλή χρώματα και υφές σε ρουζ και ένα sun-kissed μακιγιάζ ματιών μέχρι μεθυστικά αρώματα σώματος και spray για λαμπερά μαλλιά κάτω από τον ήλιο, η Sephora έχει όλα όσα χρειάζεσαι στην πόλη αλλά και στις διακοπές σου, για να είσαι λαμπερή και όμορφη 24/7. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που κάθε beauty expert βάζει αυτά τα 8 προϊόντα στο summer νεσεσέρ της!

Τους θερμότερους μήνες του χρόνου έχουμε ανάγκη από έξτρα φροντίδα στο πρόσωπο και τα μαλλιά μας, ενώ η διαρκής έκθεσή μας στον ήλιο μάς κάνει να αναζητάμε περισσότερη φρεσκάδα αλλά και χρώματα στο μακιγιάζ μας, που θα τονίσουν το ηλιοκαμένο δέρμα μας.

Έτσι δεν έχεις παρά να δεις τι ακριβώς επιλέγει μια... ειδικός επί της ομορφιάς για το καλοκαίρι και να εμπιστευτείς για άλλη μία φορά τη Sephora, για όλα τα must-have προϊόντα ομορφιάς που θα βάλεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ.

Αυτά τα 8 προϊόντα βάζει κάθε beauty expert το καλοκαίρι στο νεσεσέρ της

Είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου και μαζί με τις διακοπές, τις ατελείωτες ηλιόλουστες μέρες και τις βραδινές εξόδους, οι συνήθεις ρουτίνες ομορφιάς δέχονται μια μικρή μεταμόρφωση, καθώς αναζητάμε προϊόντα που θα μας χαρίσουν φρεσκάδα αλλά και λάμψη στη ζέστη.


Η καλοκαιρινή σεζόν, περισσότερο από κάθε άλλη, πυροδοτεί στις γυναίκες ένα αίσθημα ευφροσύνης και χαράς, που αποτυπώνεται στις επιλογές τους σε προϊόντα ομορφιάς. Έτσι υπάρχει μια αξιοσημείωτη έλξη προς όλα αυτά τα beauty items που επαναφέρουν στην μνήμη ένα συγκεκριμένο συναίσθημα ή εμπειρία.

Αρώματα και χρώματα συνδυάζονται με ό,τι μας θυμίζει καλοκαίρι και μπαίνουν στο νεσεσέρ μας χωρίς δεύτερη κουβέντα, επιλέγοντας 8 must-have από τη Sephora, για έξτρα δόσεις λάμψης και ομορφιάς στις ατελείωτες... καλοκαιρινές μέρες και νύχτες μας!

υγρό ρουζ sephora.gr

Liquid Blush Soft Pinch, Rare Beauty, €27,95 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Ένα ανάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας, ματ ή glow, θα σου χαρίσει μια απαλή, υγιή όψη στα μάγουλα και ένα υπέροχο χρώμα όλη μέρα.

body mist sephora.gr

Body Fragrance Mist Brazilian Crush, Sol De Janeiro, €25,95 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Ένα μαγευτικό άρωμα σώματος με νότες από φιστίκι και αλμυρή καραμέλα. Στα highlight του σημείωσε ότι μπορείς να το χρησιμοποιείς κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι, ψεκάζοντας παντού, στα μαλλιά, στα ρούχα και στα εσώρουχα, για μια απολαυστική αρωματική αίσθηση.

lip oil sephora.gr

Honey Infused Lip Oil, Gisou, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Έντονα ενυδατικό λάδι χειλιών που θα σου χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση που διαρκεί, χωρίς να κολλάει. Τώρα το καλοκαίρι βάλε στα χείλη σου μια πινελιά χρώματος και ζουμερού αρώματος φρούτων, που θα σε ξετρελάνει.

watermelon glow sephora.gr

Τονωτικό σύσφιξης PHA + BHA Watermelon Glow, Glow Recipe - €33,95 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Αυτό το απαλό τονωτικό με καρπούζι, εμποτισμένο με PHA και BHA, θα ενυδατώσει το δέρμα σου, ενώ ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων, διευκολύνοντας το μακιγιάζ σου.

spray μαλλιών sephora.gr

Supernatural Spray Dream Coat, Color Wow, €41,95 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Ένα εξαιρετικά ελαφρύ και επαναστατικό σπρέι (κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών) που δεν αφήνει υπολείμματα και ίχνη λιπαρότητας στα μαλλιά είναι το κλειδί για να πετύχεις το "εφέ καθρέφτη", για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

shunshine drops sephora.gr

D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops, Drunk Elephant, €40,50 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Ένα συμπυκνωμένο μείγμα από προστατευτικά αντιοξειδωτικά θα ενισχύσει τις άμυνες της επιδερμίδας κατά της ρύπανσης και των παραγόντων περιβαλλοντικού στρες… Και όλα αυτά τυλιγμένα σε μπρονζέ απόχρωση!

παλέτα σκιές ματιών sephora.gr

Color Shifter Colors for layering and transforming, Sephora Collection, €13,99 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Αυτές οι 5 σκιές ματιών θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις το μακιγιάζ σου, προσφέροντας απεριόριστους συνδυασμούς και μεγάλη διάρκεια.

mascara sephora.gr

Instant Curl and Volume Mascara, Love the Lift, Sephora Collection, €14,99 - Θα το βρεις εδώ

H beauty expert λέει: Να την προτιμήσεις για καμπύλες που αψηφούν τη βαρύτητα, από τη βάση των βλεφαρίδων μέχρι τις πιο λεπτές άκρες, και ενισχυμένο όγκο που διαρκεί έως και 12 ώρες!

Info