Σε αυτό το στικ ματιών "ορκίζονται" οι makeup experts

Το χρησιμοποιούν και στα fashion shows!

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα των μοντέλων στις πασαρέλες μας κάνει κάθε φορά να αναρωτιόμαστε τι κάνουν, τι χρησιμοποιούν και αν είναι έτσι πραγματικά όταν κυκλοφορούν στο δρόμο ή όταν βρίσκονται στο σπίτι τους χωρίς όλη αυτή την περιποίηση των experts.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι εξίσου εντυπωσιακός με τις πιτζάμες του, στην ησυχία του σπιτιού του χωρίς φτιασιδώματα, μακιγιάζ, χτενίσματα και όμορφα ρούχα. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί που επιμελούνται αυτές τις εμφανίσεις έχουν κάποια μυστικά τα οποία άλλες φορές μοιράζονται κι άλλες φορές προσπαθούμε πολύ για να τα ανακαλύψουμε! (δες επίσης πως θα αντιμετωπίσεις τις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια)

Σε αυτό το στικ ματιών "ορκίζονται" οι makeup experts

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε αλλά είναι επίσης ο καθρέφτης και όλου του οργανισμού γιατί αυτά μαρτυρούν την κούραση, την αϋπνία αλλά και το lifestyle του ανθρώπου. Γι' αυτό οι makeup artists αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια για να φροντίσουν αυτή την περιοχή και να βρουν τα κατάλληλα προϊόντα που κάνουν όσα υπόσχονται. Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα βρίσκεται και το στικ ματιών της embryolisse το οποίο υπάρχει στα νεσεσέρ κορυφαίων μακιγιέρ και δεν το αποχωρίζονται.


Θα το βρεις σε φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών!

Τι προσφέρει

Αυτό το εύχρηστο στικ ματιών χαρίζει φωτεινό βλέμμα και ξεκούραστη όψη στο λεπτό, ενώ σταδιακά μειώνει και την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Κατά την εφαρμογή προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει τα βαριά βλέφαρα και τα κουρασμένα μάτια και "γεμίζει" τις ρυτίδες. Επιπλέον αμέσως μετά τη χρήση του το βλέμμα δείχνει πολύ πιο φωτεινό. Είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ των ματιών καθώς βοηθά το κονσίλερ να εφαρμοστεί καλύτερα και παρατείνει τη διάρκειά του.

Πως χρησιμοποιείται

Εφάρμοσέ το σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αισθανθείς ότι χρειάζεσαι λίγο φως κάτω από τα μάτια. Για έξτρα αίσθηση δροσιάς αποθήκευσέ το στο ψυγείο.