Αυτό το συστατικό θα σε απαλλάξει από τις σκασμένες φτέρνες

Αν το εντάξεις στη ρουτίνα σου θα σου χαρίσει πατούσες απαλές σα μωρού!

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Τα όμορφα άκρα μας κάνουν να αισθανόμαστε περιποιημένες όλο το χρόνο γιατί αποτελούν τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Το πεντικιούρ είναι απαραίτητο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά το περιορισμένο μας πρόγραμμα συχνά μας οδηγεί στο να αναβάλουμε τα ραντεβού μας. Επιπλέον η έκθεση στην καυτή άμμο, τα μπάνια στη θάλασσα, ο ήλιος είναι και αυτές συνθήκες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα των ποδιών. Για όλους αυτούς τους λόγους η περιποίηση των άκρων και η φροντίδα των ποδιών στο σπίτι είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσουμε λείες, απαλές και ενυδατωμένες φτέρνες που δε θα μας κάνουν να μην αισθανόμαστε άβολα κάθε φορά που φοράμε τα αγαπημένα μας πέδιλα. (δες επίσης πως θα πετύχεις μόνη σου επαγγελματικό αποτέλεσμα στο πεντικιούρ)

Τα βήματα που θα σε απαλλάξουν από τις σκασμένες φτέρνες

Απολέπιση

Η απολέπιση δεν απευθύνεται μόνο στην επιδερμίδα του προσώπου. Τόσο το σώμα, όσο και οι πατούσες χρειάζονται απολέπιση περίπου δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα.

Ενυδάτωση με το κατάλληλο συστατικό

Η ενυδάτωση είναι το βασικότερο step κάθε ρουτίνας ομορφιάς. Τα σημεία που είναι περισσότερο ξηρά ή αφυδατωμένα, όπως είναι οι φτέρνες, οι αγκώνες, τα γόνατα, χρειάζονται προϊόντα που να θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα και να χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση. Το συστατικό αυτό που θα μεταμορφώσει τις σκασμένες φτέρνες δεν είναι άλλο από την ουρία. Πρόκειται για ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό που βοηθά στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και στη διατήρηση αυτής της ενυδάτωσης.

Η δική μας πρόταση:

Pharmasept Hygienic Foot Care Intensive Balm

κρέμα pharmasept

Θα τη βρεις εδώ