Boyfriend Blush: Η νέα τάση στο ρουζ που είναι viral στο Tiktok

Αυτή η τεχνική θα σε κάνει να μοιάζεις ξεκούραστη και φρέσκια, με ένα φυσικό ροζ χρώμα στα μάγουλα, σα να τελείωσες μόλις ένα έντονο workout

Unsplash
Unsplash

Το ρουζ είναι απαραίτητο για να ολοκληρώσει κάθε μακιγιάζ και να δώσει "ζωή" στο πρόσωπο. Η νέα τάση του Tiktok θέλει το ρουζ να μοιάζει σα να τελείωσες μόλις τη γυμναστική ή σαν αυτή τη φυσική απόχρωση που έχουν τα μάγουλα των μικρών παιδιών.


Με λίγα λόγια, το boyfriend blush, δε σχετίζεται καθόλου με τα ζητήματα των σχέσεων αλλά με αυτό το φυσικό, ροδαλό χρώμα στα μάγουλα που σε κάνει να δείχνεις απόλυτα υγιής.

(δείτε επίσης το πιο hot μακιγιάζ στα χείλη για το φετινό καλοκαίρι)

Ιωσηφίδου Ελένη

Πως θα υιοθετήσεις την τάση του Boyfriend blush

Εφαρμογή στο σωστό σημείο

Το πιο σημαντικό βήμα είναι να βρεις το σωστό σημείο του προσώπου για να εφαρμόσεις το ρουζ. Από την σωστή τοποθέτηση εξαρτάται πόσο φυσικό θα δείχνει το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε απλώνοντας προϊόν στα μήλα του προσώπου και σβήνουμε με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι με κατεύθυνση προς το σαγόνι. Σύμφωνα με τους experts, αυτή η τεχνική θα σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και υγιής,

Η κατάλληλη υφή

Για ένα ακόμα πιο φυσικό και οριοθετημένο αποτέλεσμα είναι καλύτερα να προτιμήσεις ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή που θα γίνει ένα με το δέρμα σου. Οι κρεμώδεις υφές στα προϊόντα μακιγιάζ "αγκαλιάζουν" την επιδερμίδα και έτσι το αποτέλεσμα δείχνει πάντα πιο φυσικό.

Η ιδανική απόχρωση

Σκοπός του boyfriend blush είναι το φρέσκο και "ζωντανό" πρόσωπο με φυσική ροζ απόχρωση. Παρόλο που για την τεχνική μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε ρουζ επιθυμείς, το ιδανικό χρώμα είναι αυτό που συχνά αποκαλείται ως "το χρώμα της υγείας". Αυτό το πολύ φυσικό και απαλό ροζ χρώμα που έχει γίνει trend τον τελευταίο καιρό, είναι η ιδανική απόχρωση για να πετύχεις το boyfriend blush.