Κορίτσια προσοχή: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν την πρώην

Ποιοι και γιατί δυσκολεύονται να αφήσουν πίσω το παρελθόν

Unsplash.com

Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη εμπειρία για όλους μας, αλλά υπάρχουν ορισμένα ζώδια που φαίνεται να αντιμετωπίζουν αυτήν την κατάσταση με μεγαλύτερη δυσκολία. Ενώ για μερικούς η διαδικασία της επούλωσης από μία σχέση μπορεί να είναι πιο άμεση και ομαλή, άλλοι τείνουν να μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να ξεπεράσουν την...πρώην και γιατί αυτή η κατάσταση είναι τόσο έντονη για αυτά.

Τα ζώδια που δυσκολεύονται να πάνε παρακάτω...

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, ως ζώδιο του νερού, συνδέεται έντονα με τα συναισθήματά του και διατηρεί βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Είναι ένα ζώδιο που βάζει όλη του την ψυχή σε μία σχέση, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ότι χάνει ένα κομμάτι του όταν αυτή τελειώνει. Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και ανασφαλής, κάτι που τον κάνει να προσκολλάται στην πρώην του και να δυσκολεύεται να προχωρήσει. Οι αναμνήσεις και η αίσθηση της οικειότητας που δημιούργησε με την πρώην του δεν τον αφήνουν εύκολα. Συχνά, αυτό το ζώδιο μπορεί να αποφεύγει να ξεκινήσει νέες σχέσεις γιατί δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να ξαναβιώσει τις ίδιες συναισθηματικές συνδέσεις.

Ταύρος

Δείτε επίσης: Ποια είναι τα 5 πιο άκαρδα ζώδια και τα 4 με ευαίσθητη προσωπικότητα

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, γνωστό για τη σταθερότητα και την επιμονή του. Έτσι, όταν ένας Ταύρος μπαίνει σε μια σχέση, το κάνει με την προσδοκία ότι θα είναι μακροχρόνια και ασφαλής. Η σταθερότητα είναι το κλειδί για τον Ταύρο και όταν αυτή η σταθερότητα διαταράσσεται από έναν χωρισμό, αισθάνεται χαμένος και δυσκολεύεται να αποδεχτεί την αλλαγή. Το πείσμα του τον οδηγεί να προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή τη σχέση, ακόμα κι αν αυτή έχει λήξει. Είναι δύσκολο για τον Ταύρο να εγκαταλείψει τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που έχουν χτιστεί με την πρώην του, καθώς βλέπει τις σχέσεις του ως κάτι βαθύ και διαχρονικό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με έντονα πάθη και βαθιές συναισθηματικές ρίζες. Ανήκει κι αυτός στα ζώδια του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι οι συναισθηματικές του συνδέσεις είναι πολύ ισχυρές. Όταν ένας Σκορπιός είναι σε μία σχέση, δίνεται ολοκληρωτικά και με απόλυτη αφοσίωση, κάτι που τον κάνει να πονάει περισσότερο όταν η σχέση τελειώνει. Η προδοσία, είτε πραγματική είτε απλώς συναισθηματική, μπορεί να τον στοιχειώσει για χρόνια. Επίσης, ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη δυσκολία του να εμπιστευτεί ξανά, κάνοντάς τον να αναρωτιέται αν θα μπορέσει να βρει ποτέ κάποια που να αξίζει τόσο όσο η πρώην του.