Κώστας Λεφάκης: «Η Έκλειψη του Ηλίου στις 2...» - Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια του Οκτωβρίου

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για έναν "κομβικό" Οκτώβριο που θα φέρει πολλά για τα 12 ζώδια. Στις μηνιαίες αστρολογικές του προβλέψεις λοιπόν, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν ορισμένοι αλλά και τις επιτυχίες που θα ζήσουν κάποιοι άλλοι. Σε ποια κατηγορία ανήκετε; (δείτε και τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου).

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Παρόλο που τα ψυχολογικά σας προβλήματα αυξάνονται λόγω του Άρη στον Καρκίνο, η εξέλιξη της όλης κατάστασης σας βοηθά να ασχοληθείτε με περισσότερη επιτυχία στην πρακτική οργάνωση των επαγγελματικών σας προοπτικών. Ευτυχώς η έκλειψη Ηλίου στον άξονά σας με τον Ζυγό, επηρεάζει μόνο τις ευαίσθητες σχέσεις αλλά με εποικοδομητικό τρόπο. Αισθηματικά μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας και μην κάνετε το αντίθετο από ότι θα θέλατε προσπαθώντας να δοκιμάσετε την αντοχή του ανθρώπου σας. Τέλος μην αμελείτε οικονομικές εκκρεμότητες και φροντίστε μέχρι το τέλος του μήνα να συγκεντρώσετε χρήματα που σας χρειάζονται.

Ταύρος

Ο μήνας αυτός θα δώσει μια έμφαση στις εργασιακές εξελίξεις και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε σχετικά προβλήματα. Η έκλειψη του Ήλιου στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 2 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο ημιτελείς εργασίες του παρελθόντος, καθώς και νομικές εκκρεμότητες. Παρόλο που βιάζεστε να μπουν όλα σε ένα δρόμο και έχετε κοπιάσει πολύ για αυτό, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μερικές ακόμα καθυστερήσεις. Φροντίστε να μην είστε τόσο επίμονοι και μαχητικοί. Μην αναβάλετε διευθετήσεις και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Αισθηματικά όλα αρχίζουν να βελτιώνονται κυρίως μετά το πρώτο δεκαήμερο, οι μεγάλες όμως αποφάσεις μπορούν λίγο να περιμένουν.

Δίδυμοι

Ο μήνας αυτός, παρά την έκλειψη του Ήλιου στις 2, σας βοηθά να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας ιδιότητες και να επιμεληθείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. ο Δίας στο ζώδιό σας δίνει λύσεις στον τομέα των συνεργασιών και των οικονομικών διευθετήσεων. Οι τάσεις φυγής δεν σας λείπουν αλλά δεν πρέπει να αφεθείτε σε παρορμήσεις, ή να αντιδράσετε έτσι σε πιέσεις βλάπτοντας το συμφέρον σας. Αισθηματικά παραμένετε καλυμμένοι, γενικότερα προσανατολίζεστε σε κάτι που δείχνει να υπόσχεται μακροπρόθεσμη εξέλιξη ακόμα και αν δεν είναι πολύ θεαματικό στην αρχή του.

Καρκίνος

Εξαιρετικά δραστήριος και κινητικός προβλέπεται ο Οκτώβριος για σας Παρότι η έκλειψη του Ήλιου στις 2 επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια, υπάρχει ο Άρης στο ζώδιό σας που αυξάνει την δημιουργικότητα μαζί όμως και την νευρικότητα σας. Οι προοπτικές για τα ενδιαφέροντα σας πληθαίνουν και νέες αλλαγές που σκεφτόσασταν γίνονται εφικτές. Αποφύγετε όμως να ρισκάρετε στα οικονομικά προς το παρόν και οργανώστε καλύτερα την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Καλλιεργείτε τις γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν και γίνετε συνεργάσιμοι με τον σύντροφο σας.

Λέων

Θα παρατηρηθεί μεγάλη κίνηση γύρω σας και θα αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα. Η έκλειψη του Ήλιου μπορεί να αφαιρέσει λίγη από τη ζωντάνια και την ευδιαθεσία σας, αλλά ο Δίας από τους Διδύμους κρατά ζωντανά τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας. Αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες με ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας. Οικονομικά καλείστε να είστε προνοητικοί και όσον αφορά επικοινωνιακά, πιο συγκεκριμένοι. Αισθηματικά περνάτε σε ένα καινούργιο στάδιο το οποίο σας βοηθά να συμφιλιωθείτε με τον τρόπο της ζωής σας. πάνω από όλα δείτε τον εαυτό σας και τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Δείτε επίσης: Ποια είναι τα 5 πιο άκαρδα ζώδια και τα 4 με ευαίσθητη προσωπικότητα

Παρθένος

Ο μήνας αυτός έρχεται να ενισχύσει τις συναισθηματικές σας κεραίες και να σας βοηθήσει να βάλετε μια καλύτερη τάξη στις επαγγελματικές σας ασχολίες όπως και σε άλλα ενδιαφέροντα. Η έκλειψη του Ήλιου στις 2 τερματίζει με έναν αποκαλυπτικό τρόπο αμφίρροπες σχέσεις, δίνει διέξοδο σε αμφιβολίες και ενισχύει αναπάντεχα το καλό σας προφίλ. Προτάσεις και προσφορές κάθε είδους θα είναι χαρακτηριστικές σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Αφήστε τις να τονίσουν το ηθικό σας αλλά μην βιάζεστε να δώσετε υποσχέσεις και όρκους. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες ή χρέη και σχεδιάστε μια αγορά που επιθυμούσατε.

Ζυγός

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς ξεκινά με την έκλειψη του Ήλιου στις 2, στον άξονά σας με τον Κριό. Είναι γεγονός ότι θα σας απασχολήσουν πολύ τα επαγγελματικά σας. Αυτά φαίνεται πως προχωρούν σε μια εξέλιξη που δεν είναι ιδανική αλλά είναι καλύτερη από την κατάσταση που επικρατούσε πριν. Στα ερωτικά σας μην ζητάτε επίμονα αποδείξεις αγάπης αλλά φροντίστε πρώτα να εκδηλώνετε τη δική σας στο πρόσωπο που σας αφορά. Το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη που, σε συνδυασμό με τον Δία από τους Διδύμους σας βοηθά να χαρείτε, να επικοινωνήσετε, να επιμορφωθείτε, αλλά και να δράσετε προκαταβολικά, οργανώνοντας τις χειμερινές σας επιδιώξεις.

Σκορπιός

Πολλή δουλειά σας περιμένει και αρκετή κούραση θα σας προξενήσουν όχι μόνο οι φυσιολογικές αντιξοότητες αλλά και οι νέες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Η έκλειψη του Ήλιου στις 2 κλείνει ένα κύκλο προσπαθειών που έφερε σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Τώρα είναι φανερό πως μέσα σας έχουν διαμορφωθεί καινούριες ανάγκες, καινούριες ιδέες και δεν μένει παρά να κάνετε και τη ζωή σας καινούρια αφήνοντας στο παρελθόν τις πικρίες και τους φόβους που σας ταρακούνησαν. Ερωτικά τα πράγματα θα εξελιχθούν ευχάριστα και στο χέρι σας είναι να γίνουν ακόμα καλύτερα. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας βοηθά να αναμορφώσετε τη βάση των εξορμήσεών σας.

Τοξότης

Αυτός ο μήνας είναι πολύ πιθανό να φτιάξει το ηθικό σας και να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή σε επιχειρηματικά ενδιαφέροντα. Η καριέρα θα σας απασχολήσει και τα γεγονότα γύρω από αυτή σας πείθουν να αναθεωρήσετε μερικά από τα προγράμματα του παρελθόντος. Προετοιμάστε γερά το έδαφος πριν ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Ή έκλειψη του Ήλιου στις 2, δημιουργεί κάποιου είδους αναστάτωση, αλλά ο Δίας από τους Διδύμους φροντίζει να έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Στον έρωτα επιδείξτε όχι μόνο την γενναιοδωρία σας αλλά και την λογική σας. Στην οικονομική σας διαχείριση φανείτε προνοητικοί, μέχρι τουλάχιστον να αποδώσουν καρπούς οι πρόσφατες κινήσεις σας, ή να λειτουργήσει αιφνίδια μια απρόσμενη ενίσχυση.

Αιγόκερως

Πολύ σημαντικός ο μήνας αυτός για τη φήμη και το κύρος σας. Επαγγελματικά ανοίγονται νέοι δρόμοι και ίσως αλλάξουν τελείως τα ενδιαφέροντα σας και γίνει μια ουσιαστικότερη ανακατάταξη των απασχολήσεων σας. Παράλληλα όμως, τόσο η έκλειψη του Ήλιου στις 2, όσο και η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο αναμοχλεύουν έντονα τα ερωτικά σας μαζεύοντας καλά, αλλά και δύσκολα στοιχεία στο προσκήνιό του. Είναι ο Ουρανός που σας καλεί να πάρετε μια θέση και ενδεχομένως μια απόφαση ζωής. Δεν έχετε λοιπόν παρά να το κάνετε αφού υπολογίσετε τις συνέπειες κάθε πρωτοβουλίας σας.

Υδροχόος

Ο μήνας αυτός βάζει σε τάξη το χάος των ενδιαφερόντων σας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 2 τερματίζει μια περίοδο ανασφάλειας, ενδεχομένως όμως να προκαλεί και κάποια απώλεια. Η επανεκκίνηση προκαλείται από νέα ενδιαφέροντα και ένα είδος πείσματος που δεν αφήνει περιθώρια παρέκκλισης. Ο χρόνος θα σας δικαιώσει και θα εξομαλύνει τις διαφορές του παρελθόντος με πρόσωπα που σας ταλαιπώρησαν. Προσωπικό περιβάλλον και οικογένεια ζουν μια φάση βελτίωσης. Πάντως οι μεγάλες δυσκολίες τελειώνουν αυτό το μήνα και καλό θα είναι να μην κλείσετε τα μάτια σας στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Ιχθείς

Ο μήνας ξεκινά με την έκλειψη του Ήλιου στις 2 γεγονός που ενισχύει την αποφασιστικότητά σας να μην ενδώσετε σε πιέσεις του περιβάλλοντός σας, είτε αυτό είναι επαγγελματικό, είτε προσωπικό. Η αλήθεια είναι πως έχετε εκπαιδευτεί τα τελευταία χρόνια να ελίσσεστε και να ξεπερνάτε σκοπέλους. Το δεύτερο μισό του μήνα θα κληθείτε να δώσετε λύση είτε σε αισθηματικά ζητήματα, είτε σε φιλικές σχέσεις, ή ακόμα και σε επαγγελματικές διαφορές. Ο Δίας από τους Διδύμους υπερασπίζεται κρυφά τα δικαιώματά σας, επομένως μπορείτε να είστε τολμηροί και όσο πρέπει ανατρεπτικοί. Αυτόν τον Οκτώβριο έχετε πολλούς λόγους να αισιοδοξείτε!