Μεγάλη προσοχή για Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς και Υδροχόους - Ο Κώστας Λεφάκης ξεκαθαρίζει

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Μετά την Άση Μπήλιου και ο Κώστας Λεφάκης, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των 12 ζωδίων. Ο αστρολόγος μιλάει για μια δύσκολη ημέρα για αρκετά από αυτά, που θα αντιμετωπίσουν οικονομικά, προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Φερθείτε διπλωματικά, κρατήστε ασφαλή την περιοχή που κινείστε και μείνετε ανεπηρέαστοι από κάποια συμπεριφορά ανθρώπου του περιβάλλοντός σας.

Ταύρος

Σκεφθείτε αυτούς που αγαπάτε και ασχοληθείτε ουσιαστικά μαζί τους. Οικονομικά θα ξοδευτείτε αλλά είναι η κατάλληλη περίοδος να κλείσετε εκκρεμότητες!

Δίδυμοι

Ειδήσεις, συναντήσεις, συναναστροφές είναι μέσα στις επιθυμίες και στις δυνατότητές σας. Μπορείτε να κερδίσετε φίλους, να κάνετε γνωριμίες και να γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί.

Καρκίνος

Προφυλάξτε λίγο την οικογένεια και προνοήστε για τους μεγαλύτερους συγγενείς σας. Κάποιοι χρειάζεται να αλλάξετε τελείως επαγγελματικούς στόχους.

Λέων

Βρίσκετε εύκολα ακροατήριο για αυτά που θέλετε να πείτε και να πετύχετε. Οι επαφές σας προβλέπονται να κυλήσουν χωρίς εκπλήξεις.

Παρθένος

Επειδή τηρείτε πάντα το μέτρο σε όσα σας συμβαίνουν, κάποιοι θα ζητήσουν τη συμβουλή ή την συμπαράστασή σας σε δικά τους θέματα. Χαλαρώστε από τις υποχρεώσεις και τα άγχη σας για όσο μπορείτε.

Ζυγός

Φερθείτε διπλωματικά όταν σας πιέζουν να πάρετε θέση σε ζητήματα που δεν είναι του χαρακτήρα σας και κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από ότι μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση.

Σκορπιός

Διαπιστώνετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας έχουν ανάγκη να τους ενθαρρύνετε ή να εγκρίνετε τη συμπεριφορά τους. Οι μέρες έχουν κάποια νευρικότητα, η οποία θα ξεπεραστεί με τη στάση σας!

Τοξότης

Κοινωνικά είστε ευχάριστη συντροφιά και γι αυτό και περιζήτητοι. Επιλέξτε ότι σας αφορά και σας ενδιαφέρει και πράξτε ανάλογα!

Αιγόκερως

Βελτιώστε τα αισθηματικά σας, ή κάνετε μια νέα αρχή! Η καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς θα σας βοηθήσει να είστε απερίσπαστοι σε ότι κάνετε.

Υδροχόος

Αισθηματικά οι μέρες έχουν κάποια νευρικότητα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε για όσα σας ενοχλούν, την στιγμή που σας ενοχλούν.

Ιχθύες

Καλύψτε τις ευαισθησίες σας και μην διστάσετε να είστε παρορμητικοί σε καταστάσεις που υπόσχονται κάτι ενδιαφέρον. Αποφύγετε να δώσετε λάθος εντυπώσεις στον άνθρωπο που σας αφορά.

elle.gr

Ο Κρόνος μπαίνει στον Ήλιο - Προσοχή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και...

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις ημέρες, που ενώ η καθημερινότητά μου είναι φουλ, χρόνος δεν υπάρχει, όλα στα κόκκινα, ξαφνικά βρίσκω τη διάθεση να γράψω! Αυτό λέγεται δημιουργικότητα, όμως είναι και μια εκτόνωση ψυχολογική! Γράφω, για να ξεφύγει το μυαλό! Μεταμορφώνομαι σε ξωτικό.. πόσο μαγικό;;;

Και που λέτε ο Κρόνος την εβδομάδα αυτή, έχει κάνει ντου από παντού στον Ήλιο! Βρίσκονται και οι δυο στο ζώδιο του Υδροχόου, ούτε καν κρυφτό δε πρόλαβαν να παίξουν, τον έχει ανακαλύψει στο πι και φι.. και τον έχει βάλει και τιμωρία, γιατί κοίταξε κρυφά, ενώ δεν έπρεπε! Ο Κρόνος τον Ήλιο καλέ!

Ο Κρόνος αν και είναι πολύ σκληρός, πολύ δίκαιος, πολύ αυταρχικός και μπόσικος, επιτρέπει σε... διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βρήκαμε τον... πιστό: Αυτό το ζώδιο είναι φουλ σχεσάκιας και μονογαμικός

«Στις 4/2...» - Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα για όλα τα ζώδια