Mega: Χαμός με την Φαίη Σκορδά τρεις ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Buongiorno

Τι συνέβη

Τρεις ημέρες έχουν περάσει από την στιγμή που η Φαίη Σκορδά είπε το πρώτο καλημέρα μέσα από την συχνότητα του Mega και την εκπομπή Buongiorno (δείτε εδώ το βίντεο της πρεμιέρας) κι όπως δείχνουν καθημερινά τα νούμερα που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB, ίσως, θα τολμήσουμε να πούμε αν και είναι αρκετά νωρίς ακόμα - είναι η νικήτρια για φέτος της ζώνης αυτής! Η πρωινή της εκπομπή έχει καταφέρει να σημειώσει εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χθεσινά ποσοστά που έφτασαν στο δυναμικό κοινό το 20% και στο γενικό το 15,7%! Οι λόγοι αυτής της επιτυχίας είναι πολλοί και ποικίλοι, καθώς η εκπομπή συνδυάζει μια σειρά από παράγοντες που την καθιστούν ελκυστική στο κοινό.

Πρώτον, η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Με την αυθεντικότητα, την ευχάριστη προσωπικότητά της και το μακρόχρονο παρελθόν της σε παρόμοια projects, έχει καταφέρει να χτίσει μια σταθερή βάση τηλεθεατών.

Δεύτερον, το "Buongiorno" ξεχωρίζει για την ποικιλία της θεματολογίας του. Η εκπομπή συνδυάζει ενημερωτικά και ψυχαγωγικά στοιχεία, προσφέροντας στους τηλεθεατές έναν πλούσιο συνδυασμό ειδήσεων, συνεντεύξεων, ρεπορτάζ και lifestyle θεμάτων. Το πάνελ της εκπομπής αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες που καταφέρνουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον διαφορετικών ομάδων κοινού. Η προσθήκη του Ανδρέα Μικρούτσικου, δε, ήταν πολύ δυνατή!

Τρίτον, το Mega έχει εξασφαλίσει μια εξαιρετική παραγωγή και τεχνολογική υποστήριξη, κάνοντας την εκπομπή να δείχνει επαγγελματική και ευχάριστη στο μάτι. Ο ρυθμός της εκπομπής είναι γρήγορος, με σωστή ροή, κρατώντας έτσι το κοινό σε εγρήγορση.

Όσον αφορά τους... απέναντι από την Φαίη

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως χάνει στα σημεία από την πρώην σύντροφό του αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το Πρωινό έρχεται στη δεύτερη θέση εξαιτίας της. Εχθές συγκεκριμένα έκανε στο δυναμικό 16% και στο γενικό 16,7%.

Η Super Κατερίνα στην τρίτη θέση με 11% στο δυναμικό και 11,7%...

Οι υπόλοιποι... στα μονοψήφια κλασικά!