ΣΚΑΙ: Τα πάνω κάτω με Survivor και Power of love

Η χθεσινή ημέρα έκρυβε εκπλήξεις

Δυο ημέρες μόνο έχουν περάσει από την πρεμιέρα του φετινού Survivor, ενός Survivor που συνεχίζει να κυριαρχεί στην τηλεοπτική αγορά, σημειώνοντας τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ. Στα πρόσφατα δεδομένα, το ριάλιτι κατατάσσεται πρώτο τόσο στο δυναμικό κοινό (18-54) όσο και στο γενικό σύνολο με 15,2% και 19,7% αντίστοιχα.

Το Survivor, με τη συνεχή αγωνία και τις ανατροπές, φαίνεται πως καταφέρει για ακόμα μια χρονιά να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Παράλληλα, το Power of Love, άλλο ένα ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλές στο γενικό σύνολο τηλεθεατών αφού εχθές χτύπησε το 15,1%. Το Power of Love συνεχίζει να προσελκύει μεγάλη μερίδα του κοινού παρά τις συνεχόμενες αλλαγές στην ώρα προβολής του.

Ακόμα δυο νικητές του ΣΚΑΙ

Επιπλέον, η εκπομπή "Σήμερα", που προβάλλεται το πρωί στον ΣΚΑΙ, συνεχίζει να σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης με το σοκαριστικό 20,6% το γενικό σύνολο εχθές. Με τη σαφή ενημερωτική ατζέντα και την αξιόπιστη παρουσίαση, η εκπομπή έχει καταφέρει να διατηρήσει την προτίμηση των τηλεθεατών στην πρωινή ζώνη, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως ένα από τα κορυφαία πρωινά προγράμματα.

Τέλος, η εκπομπή "Πρώτη Εικόνα" έχει επίσης καταγράψει σημαντικά νούμερα τηλεθέασης για την Τρίτη 17/9, αφού έφτασε το 19,2% στο γενικό κοινό, ενισχύοντας τη θέση του ΣΚΑΙ στην ενημέρωση και την πρωινή ψυχαγωγία.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε κανάλι κάπου χάνει κάπου κερδίζει! Παραπάνω σας αποκαλύψαμε το δεύτερο, εδώ έχουμε γράψει για το πρώτο.