Ηλέκτρα (01/10): Ο Σωτήρης βγαίνει εκτός εαυτού και κρατάει αιχμάλωτη την Ηλέκτρα - «Πες μου! Εσύ το έκανες;»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Σήμερα, Τρίτη 01/10, στην δραματική σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα, οι τηλεθεατές πρόκειται να μείνουν με ανοιχτό το στόμα, καθώς τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά. Μια απαγωγή, ένα άρθρο που δεν έπρεπε να δει η δημοσιότητα, και μυστικά που θα βγούν στην επιφάνεια θα φέρουν αναστάτωση στις ζωές των χαρακτήρων

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ "Ηλέκτρα"

Επεισόδιο 17

Ο Σωτήρης διαβάζει ένα άρθρο στην εφημερίδα που τον αφορά, βγαίνει εκτός εαυτού και έρχεται αντιμέτωπος με την Ηλέκτρα, που την κατηγορεί ως ηθικό αυτουργό. Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων όταν η Ηλέκτρα του λέει: «Σωτήρη, σου το λέω αλήθεια, δεν ξέρω ποιος το έκανε, αλλά θα τον βρω… και θα του σφίξω το χέρι». Ο Βρεττός προσπαθεί να μάθει από τη Δόμνα τι κρύβει και θέλει να βρει την αλήθεια για τον Φανούρη, αλλά η Δόμνα έχει πολύ καλά κρυμμένα τα μυστικά της. Θα το πάρει απόφαση να τα μοιραστεί με τον Βρεττό; Ο Μπόγρης προτείνει την έσχατη λύση στην Αγνή, προκειμένου να βάλουν στο χέρι τα φράγκα της Ελβετίας, ενώ ο Βρεττός μοιάζει να είναι πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του θανάτου του Φανούρη.

Τετάρτη 02/10 - Επεισόδιο 18

Η Νεφέλη δεν δείχνει να έχει βρει τις λύσεις σε όσα την απασχολούν. Για την ακρίβεια μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει από τα νεύρα της. Από τη μια το άγχος για τον επερχόμενο γάμο της με τον Παύλο, από την άλλη η απροσδόκητη επιστροφή του Βλάση, με τον οποίο «τρώγονταν» από μικρά συνέχεια.

Η Αγνή θα περάσει τη νύχτα στο προαύλιο με τον Νικόλα. «Νιώθω περίεργα μαζί σου. Είναι σαν να σε ξέρω, σαν να είσαι κομμάτι της ζωής μου με κάποιον τρόπο», θα της εξομολογηθεί. Ομως έχει και η Αγνή μια εξομολόγηση να κάνει. Μια εξομολόγηση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο ήδη ταραγμένο μυαλό του Νικόλα, αφού η Αγνή είναι μια γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά. Μια ξαφνική καταιγίδα στην Αρσινόη, ξυπνάει θαμμένες μνήμες και παλιά πάθη. Η Δόμνα τρέχει να βρει τη Δέσπω μες στη νύχτα. Υπάρχει κάτι που θέλει να της πει, ενώ η Ηλέκτρα εγκλωβίζεται στο εξοχικό με τον Παύλο. Η συμπεριφορά του Παύλου θα ωθήσει την Ηλέκτρα στα άκρα και θα τον αφήσει αναίσθητο. Οταν θα ανοίξει τα μάτια του, όμως, τα λόγια του θα γκρεμίσουν για πάντα κάθε επίφαση ανακωχής μεταξύ τους.

(δείτε εδώ πρώτοι τις εξελίξεις των επεισοδίων της υπόλοιπης εβδομάδας).