Μιχάλης Σαράντης – Spoiler Διάφανη Αγάπη: «Μόνο αυτό το πρόσωπο μπορεί να δει τον Στέφανο»

«Νιώθω τους γονείς μου, είναι εδώ συνέχεια»

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αισθηματικής σειράς μυστηρίου του Alpha «Διάφανη αγάπη», ο Μιχάλης Σαράντης, ο αλαζόνας Χάρης Παυλίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο του, την οικογένειά του, τους γονείς του και την θεατρική παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στην οποία θα συμμετέχει.

«Όλο το επεισόδιο, χθες, ήταν πάνω στον Μάρκο (σ.σ. Παπαδοκωνσταντάκης) και θέλω να πω και δημόσια ότι ήταν καταπληκτικός. Πήρε όλο το επεισόδιο πάνω του και το πήγε ‘βόλτα’, το πήγε εκεί που έπρεπε», θα πει αρχικά ο Μιχάλης για την χθεσινή ερμηνεία του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη στη σειρά.

Ο Μιχάλης Σαράντης για τον ρόλο του στη Διάφανη Αγάπη

Ο Μιχάλης Σαράντης στη Διάφανη Αγάπη

Για το αν ο ρόλος του κρύβει κάτι, θα πει: «Όλοι οι ρόλοι κάτι κρύβουν. Όλοι. Δεν μπορώ να πω αν έχει σχέση με την δολοφονία του Στέφανου, γιατί όπως καταλαβαίνεις τώρα με το τέλος του πρώτου επεισοδίου νομίζω ότι κάπως όλοι είναι ύποπτοι σε σχέση με το ποιος μπορεί να σκότωσε τον Στέφανο. Παρόλα αυτά όλοι οι χαρακτήρες της σειράς έχουν τρομερό υπόβαθρο που θα αναπτυχθεί στη συνέχεια. Εμένα όντως ο χαρακτήρας μου είναι λίγο φαινομενικά αντιπαθής, είναι λίγο δύστροπος, αλλά έχει 32 επεισόδια να ξετυλίξει τα πάντα».

Για τους ρόλους που έχει παίξει: «Πέρυσι έκανα ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί και δεν θα τον χαρακτήριζα απαραίτητα κακό ή καλό και ούτως ή άλλως αυτές οι ταμπέλες δε χωράνε πια. Είναι πολύ ιδιαίτερα τα ‘πλάσματα’ που έχω καλεστεί να ερμηνεύσω και μ’ αρέσει κι εμένα πάρα πολύ, αλλά και η κωμωδία μου αρέσει πολύ».

«Τον βλέπει μόνο το κορίτσι...»

«Ο Χάρης και ο Στέφανος είναι στην ίδια βαθμίδα. Ο Στέφανος είναι ένας συνάδελφος, και αυτό κάνει και τον Χάρη να τον αντιπαθεί, ο οποίος παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και δεν λειτουργεί ομαδικά. Αυτό ουσιαστικά πλήρωσε, με το γεγονός ότι έχασε τη ζωή του, ενώ είναι έκδηλο ότι όλο αυτό συνέβη γιατί ο Στέφανος ήθελε να πάρει την υπόθεση πάνω του», μας λέει ο Μιχάλης για τη σχέση του Χάρη με τον Στέφανο.

Όσο για «μετά», για το ποιος τον βλέπει και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, απαντά: «Τον βλέπει μόνο το κορίτσι που υποδύεται η Μέγκι Σούλι, Φωτεινή, μόνο αυτή. Ουσιαστικά είναι ο μόνος άνθρωπος που είναι εν ζωή και μπορεί να δει το φάντασμα του Στέφανου. Αυτή η κοπέλα ουσιαστικά είναι ο συνδετικός κρίκος του Στέφανου με τα εγκόσμια, γιατί όπως είδαμε υπάρχουν πολλές σκηνές που ο Στέφανος είναι ανάμεσά μας αλλά εμείς δεν τον βλέπουμε και η Φωτεινή, είναι ο δίαυλος επικοινωνίας του Στέφανου με τους ζωντανούς. Οπότε θα παίξει καταλυτικό ρόλο η μικρή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στην καθηλωτική σκηνή του θρήνου της γυναίκας του Στέφανου όταν μαθαίνει ότι είναι νεκρός, χαρακτηρίζοντάς την ανατριχιαστική και επεσήμανε ότι είναι πολύ υπερήφανος για το καστ της σειράς γιατί είναι όλοι «ένας κι ένας».

«Οι γονείς μου είναι εδώ συνέχεια»

Με τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά

Τέλος, μίλησε για τον θάνατο των γονιών του, για την κόρη Βίκυ (την βάφτισαν Βασιλική-Γλυκερία το καλοκαίρι) και την γυναίκα του Μαίρη Μηνά, αλλά και τα θεατρικά του σχέδια. «Νιώθω τους γονείς μου. Όλους μας απασχολεί πού βρίσκεται κάποιος όταν “φεύγει”, αν θα μπορούσε φαινομενικά να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει. Αλλά αυτό νομίζω ότι ξεκινάει από εμάς. Όσο δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν “φύγει”, είναι εδώ. Όχι μόνο δεν τους ξεχνάω, είναι εδώ συνέχεια», σημείωσε ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: