Grand Hotel (30/09): Ποιος εκβιάζει το ξενοδοχείο για 150.000 ευρώ; - «Δώστε μου τα λεφτά για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό....»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στις σημερινές (30/09) εξελίξεις της σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1, Grand Hotel, πρόκειται να φέρουν τα πάνω - κάτω με την αγωνία να κορυφώνεται... Τα μυστικά ξετυλίγονται και τα μάτια στρέφονται προς τους πιθανούς υπόπτους. Ποιος έκανε τη κλήση μέσα από το ξενοδοχείο; (δείτε πρώτοι τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1 "Grand Hotel"

Επεισόδιο 5

Ο Πέτρος, με το στοιχείο που βρήκε, τη ματωμένη στολή της αδελφής του, συνεχίζει την προσπάθειά του να ανακαλύψει τι πραγματικά της συνέβη, όμως το μόνο που συναντά είναι εμπόδια και κλειστά στόματα. Κανείς δεν θέλει να έχει ανάμειξη σε αυτή την υπόθεση και όλοι αρνούνται να πουν το παραμικρό, κάνοντας ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. Μοναδική σύμμαχός του φαίνεται να είναι η Αλίκη, η οποία αψηφά τους κινδύνους. Την ίδια στιγμή η Ελένη, η καμαριέρα φίλη της Βασιλικής, δέχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την Κυβέλη, που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και θα τακτοποιήσει το θέμα της αποβολής της κόρης της Σοφίας με τον δικό της τρόπο. Οταν μαθαίνει ότι είναι έγκυος, χωρίς να γνωρίζει φυσικά ότι το παιδί είναι του Ρήγα, τη φωνάζει και της λέει: «Δεν θα απολυθείς και θα παραμείνεις στο ξενοδοχείο με έναν όρο. Θα γεννήσεις το παιδί σου και θα το δώσεις. Ξέρεις ποιο είναι το συμφέρον σου». «Και το παιδί τι θα γίνει;», τη ρωτάει εκείνη. «Θα το μεγαλώσει μια καλή οικογένεια», είναι τα λόγια της, χωρίς να της αποκαλύψει ότι έχει σκοπό να το δώσει στην ίδια της την κόρη. Ομως η Σοφία δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί τη θέση στην οποία την έχει φέρει η μητέρα της με το ψέμα που έχει αναγκαστεί να πει στον άντρα της. Οτι δηλαδή είναι ακόμη έγκυος στο παιδί του.