Η γη της ελιάς (30/9): «Έριξες εσύ μπουνιά σε εμένα;» - O Παρασκευάς ρίχνει αναίσθητο τον πεθερό του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Καθηλωτικό είναι το σημερινό 30/9 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, καθώς θα δούμε την επική σκηνή όπου ο Δημοσθένης επιτίθεται στον Μιλτιάδη, ο οποίος με την σειρά του έξαλλος του ρίχνει δυο μπουνιές και τον ρίχνει αναίσθητο.

Οι σημερινές 30/9 εξελίξεις της σειράς Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 7 30/9

Ο Ισίδωρος είναι πάρα πολύ ταραγμένος όταν μαθαίνει από την Αντιγόνη την καθαρή αλήθεια: «Δεν θα ξαναγυρίσω στο Λονδίνο. Παραιτήθηκα από το νοσοκομείο και θα μείνω μόνιμα στην Ελλάδα για να είμαι κοντά στην κόρη μου. Δεν θα την ξαναφήσω πότε», του λέει αποφασισμένη. Στο μεταξύ, ο Μάνος και η Μαρίνα δεν γνωρίζουν τίποτα για τα σχέδιά της και αμέριμνοι την αφήνουν να είναι μαζί με την Αγγελική.

Την ίδια ώρα ο Μιλτιάδης είναι στο κελί, όπου φτάνει η ώρα να απολογηθεί. Ο Λυκούργος προβληματισμένος τον επισκέπτεται: «Είσαι έτοιμος;», του λέει και Μιλτιάδης του απαντάει θετικά. Ολοι είναι αναστατωμένη, αλλά περισσότερο η Βασιλική και η Χάιδω, η οποία αγωνιά για την τύχη του: «Πες μου Λυκούργε, υπάρχει περίπτωση να μπει φυλακή;», τον ρωτάει και ο Λυκούργος της εκφράζει τους φόβους του: «Μπλέξαμε πολύ άσχημα. Ο εισαγγελέας το έχει πάρει προσωπικά να τον βάλει φυλακή». Ο Μιλτιάδης απολογείται και την ίδια στιγμή η αστυνομία ψάχνει παντού για να βρει την κοπέλα η οποία δέχθηκε επίθεση, αλλά δεν κατορθώνει να την εντοπίσει: «Αν τον καταδικάσουν θα είναι άδικο», λέει η Βασιλική.

Την ίδια ώρα, ο Κουράκος και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά και ο έρωτάς τους δυναμώνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νόρα βρίσκει ευκαιρία και πλησιάζει τη Φιλιώ, την οποία προσπαθεί να χειραγωγήσει για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς της. Στο μεταξύ, η Σοφία θέλοντας να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να τα ξαναβρεί ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη, πηγαίνει στον ινστιτούτο της και αρχίζει να της πετάει σπόντες για την υποτιθέμενη στενή σχέση της με τον Κωνσταντίνο.

Από την άλλη, ο Παρασκευάς με τον Δημοσθένη δεν βρίσκουν κανένα τρόπο να συνεννοηθούν και εξαιτίας της Ειρήνης έρχονται σε αντιπαράθεση. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν μένουν μόνο στα λόγια. Η κατάσταση ξεφεύγει εντελώς, ξεσπάει άγριο ξύλο και αρχίζουν να πέφτουν κανονικά μπουνιές, με τον Παρασκευά να χτυπάει κι εκείνος τον εν δυνάμει πεθερό του.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Αφροδίτη και Μιχάλης γίνονται ζευγάρι!