Αρχελάου 5 (26/09): Η νέα συνωμοσία του Τεό και της Κέλλυ - «Θα πέσουν μηνύσεις»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Σήμερα 26/9, στο κανάλι της ΕΡΤ, έρχεται νέο επεισόδιο της κωμικοδραματικής σειράς, Αρχελάου 5 με μεγάλες εξελίξεις. Νέες συνωμοσίες μεταξύ των χαρακτήρων φέρνουν ανατροπές ενώ ένα ερωτικό ειδύλλιο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Οι σημερινές εξελίξεις στη σειράς της ΕΡΤ "Αρχελάου 5"

Επεισόδιο 14

Η Κέλλυ συνωμοτεί για άλλη μια φορά με τον Τεό, με σκοπό να κλείσει το μπαρ της Αρχελάου. Ο Ορφέας, μην μπορώντας να αντέξει μακριά από τη Λυδία προσπαθεί με κάθε τρόπο να της μιλήσει και να την κάνει να τον συγχωρέσει. Έτσι, ψάχνει τρόπους να προσεγγίσει τη Λυδία που εκείνη τη μέρα τυχαίνει να δουλεύει από το σπίτι. Στο μεταξύ, ο Βύρωνας αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Ευριπίδη.

Διαβάστε επίσης: H ΕΡΤ παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα: Οι σειρές, οι εκπομπές και ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Παρασκευή 27/09 - Επεισόδιο 15

Παράλληλα, νέα προβλήματα προκύπτουν στο κανάλι εξαιτίας ενός αποτυχημένου μπότοξ. «Πάει καταστραφήκαμε! Τώρα τι θα κάνουμε; Πως θα βγει έτσι στον αέρα», αναρωτιούνται οι ιθύνοντες, αλλά η λύση σύντομα θα βρεθεί από αλλού. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να επαναστατήσει απέναντι στο σώμα και να διεκδικήσει το δικαίωμά του στις «τρίχες». Τέλος, ο Τεό προσπαθεί να στήσει ένα πάρτι για να σαμποτάρει το μπαρ υπέρ της Κέλλυς, αλλά ο Ματθαίος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και αναλαμβάνει δράση.