Άγιος Έρωτας: Η Χλόη χαλάει το γάμο της αδερφής της - Το σκάει με τον Αργύρη και ο Παύλος τρελαίνεται

«Ασ’ τον να φύγει. Μην του κάνεις κακό»

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της καινούργιας σειράς του ALPHA, Έρωτας Φυγάς, η Χλόη και ο Αργύρης το σκάνε και όταν ο Παύλος το ανακαλύπτει, ψάχνει σε γη και ουρανό να τους βρει παρατώντας τη Σοφία στο σπίτι ντυμένη νύφη.

Η φυγή Χλόης - Αργυρή στον Άγιο Έρωτα

Η Θάλεια μαθαίνει από τη Βιργινία ότι ο Αργύρης με τη Χλόη σχεδιάζουν να κλεφτούν και σπεύδει να δωροδοκήσει τον Αργύρη για να αποτρέψει τη φυγή τους. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι το σκάει και διανυκτερεύει σ’ έναν αχυρώνα. Εκεί βρίσκουν ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, όμως το μυαλό της Χλόης ταξιδεύει αλλού. Στον πατέρα Νικόλαο. Την επομένη φτάνει η μέρα του γάμου της Σοφίας. «Πήγαινε να ξυπνήσεις τη Χλόη για να αρχίσει να ετοιμάζεται», λέει η Θάλεια στον Βασιλάκη. Εκείνος όμως τρέχει και της λέει ότι λείπει. Στο σπίτι επικρατεί πανικός.

Μόλις το μαθαίνει ο Παύλος γίνεται έξαλλος. Πάει να ψάξει να τη βρει και σηκώνει τη χωροφυλακή στο πόδι. Ύστερα πηγαίνει να βρει τον πατέρα Νικόλαο. «Πού τους κρύβεις;», του φωνάζει. «Σου θυμίζω ότι είσαι στον οίκο του Θεού», του απαντάει εκείνος και του αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη φυγή της. Η Θάλεια με τη σειρά της πάει να βρει τη Σμαρώ. «Δεν μου είπε τίποτα ο Αργύρης. Από εσένα ακούω ότι το έσκασαν. Σου το ορκίζομαι», είναι τα λόγια της.

Την ίδια στιγμή, η Σοφία είναι να σκάσει. Η πιο ωραία στιγμή της ζωής της καταστράφηκε και γι’ αυτό φταίει για μια ακόμη φορά η αγαπημένη του πατέρα της, η Χλόη. Αργότερα, Παύλος και Θάλεια έχουν επιστρέψει σπίτι για να ετοιμαστούν για τον γάμο. Εκεί δέχονται την επίσκεψη της χωροφυλακής. «Είδαμε την κόρη σας να το σκάει με έναν νεαρό», του αναφέρουν κι εκείνος φεύγει από το σπίτι και αφήνει σύξυλη τη Σοφία ντυμένη νύφη λίγο πριν το μυστήριο.

Η Θάλεια με τη σειρά της συνοδεύει τη Σοφία και κάνουν βόλτες γύρω από την εκκλησία με το αυτοκίνητο μέχρι να επιστρέψει ο πατέρας της. Η Σοφία κλαίει απαρηγόρητη. «Δεν θα προλάβει ο μπαμπάς να με παραδώσει και φταίει η Χλόη γι’ αυτό. Πάντα τρέχει πίσω της. Εμένα ποτέ δεν με σκέφτεται. Είναι η αγαπημένη του ακόμη και τώρα που παντρεύομαι», λέει μέσα στα αναφιλητά της στη μητέρα της.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ερωτικές φωτογραφίες Χριστίνας και Παύλου στα χέρια του Παπα-Νικόλα! Μαθαίνει για τον παράνομο δεσμό τους

Η Σοφία ακυρώνει τον γάμο

Ο Χάρης μαζί με την οικογένειά του περιμένει τη Σοφία στην εκκλησία και αρχίζει να ανησυχεί με την καθυστέρηση. «Μην ανησυχείς. Δεν θα αργήσει», τον καθησυχάζει η Χριστίνα. Κι όντως φτάνει η Σοφία και ρωτάει τον πατέρα Νικόλαο: «Ο πατέρας μου είναι εδώ;». «Δεν έχει έρθει», είναι η απάντησή του και η κοπέλα καταρρέει. Ο παπάς τής προτείνει να πάει για λίγο στην κάμαρά του για να συνέλθει και να τον περιμένει. «Δεν παντρεύομαι χωρίς τον μπαμπά», δηλώνει στη μητέρα της και είναι έτοιμη να διαλύσει τα πάντα.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος είναι στον σταθμό του τρένο. Η Χλόη και η Αργύρης έχουν επιβιβαστεί κι εκείνη τον βλέπει και κρύβεται. Ομως ήδη έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις γι’ αυτό που πάει να κάνει. Και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση. «Δεν θα έρθω μαζί σου. Δεν μπορούμε να ζούμε σαν κυνηγημένοι. Θα μας βρει ο πατέρας μου και φοβάμαι για εσένα και τι μπορεί να πάθεις», λέει στον Αργύρη. Εκείνος όμως επιμένει. «Θα είμαστε μαζί, μακριά από όλους. Σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο».

Ομως η κοπέλα είναι αποφασισμένη, Κατεβαίνει από το τρένο και πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα της. «Μπαμπά συγχώρεσέ με. Δεν θα τον ξαναδώ ποτέ. Ασ’ τον να φύγει. Μην του κάνεις κακό», του λέει. Ο Αργύρης φεύγει μόνος και κλαίει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο πατήρ Νικόλαος ανακοινώνει ότι ο γάμος ακυρώνεται, αλλά τότε ο Παύλος εμφανίζεται στην εκκλησία με τη Χλόη.