Άγιος έρωτας: Ερωτικές φωτογραφίες Χριστίνας και Παύλου στα χέρια του Παπα-Νικόλα! Μαθαίνει για τον παράνομο δεσμό τους

«Πες μου την αλήθεια αν είσαι άντρας»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 25/9 η νέα σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας κι εννοείται πως μετά το διπλό επεισόδιο που προβλήθηκε ξέρουμε ήδη τι θα συμβεί στην συνέχεια! Ο Παύλος πηγαίνει στο ραντεβού που έχει με τον εκβιαστή του, που του επιτίθεται και τον αφήνει αναίσθητο. Ο πατέρας Νικόλαος τον βρίσκει και τον συνεφέρνει αφού πρώτα έχει δει το περιεχόμενο του φακέλου.

Ο Παύλος εκβιάζεται από τον Θόδωρο που του έχει στείλει στο γραφείο του ερωτικές φωτογραφίες με εκείνον και τη Χριστίνα. Στο τηλεφώνημα που λαμβάνει του ζητάει χρήματα για να μην τα αποκαλύψει όλα. Εκείνος το ίδιο βράδυ πηγαίνει στο ραντεβού με τα λεφτά. Ενα όπλο τον σημαδεύει. «Εχω τα χρήματα στο αυτοκίνητο», του λέει. Ο άντρας τον χτυπάει στο κεφάλι με το πιστόλι και τον αφήνει αναίσθητο.

Αργότερα περνάει από εκεί ο πατήρ Νικόλαος και βρίσκει τον Παύλο σωριασμένο στη μέση του δρόμου με τον φάκελο του Θεοδώρου δίπλα του. Βλέπει το περιεχόμενό του και στη συνέχεια τον βοηθάει να ανακτήσει τις αισθήσεις του. «Είδες τι είχε μέσα;», τον ρωτάει όταν του δίνει τον φάκελο. «Και βέβαια όχι», του απαντάει ο παπάς και τον γυρίζει σπίτι. Ο Παύλος θα αποκρύψει απ’ όλους ότι έπεσε θύμα εκβιασμού και θα βρει μια δικαιολογία ώστε να εξηγήσει το χτύπημα που έχει στο κεφάλι του.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Άγιος Έρωτας: Η Θάλεια επιτίθεται στον Παύλο

Την άλλη μέρα η Θάλεια βλέποντας τον άντρα της σε αυτή την κατάσταση, του κάνει σκηνή. «Είμαι σίγουρη ότι με απατάς. Βγαίνεις τα βράδια, μιλάς σιγά στο τηλέφωνο και θεωρείς ότι εγώ νομίζω ότι είσαι τη δουλειά», του φωνάζει. «Δηλαδή τι άλλο νομίζεις ότι συμβαίνει;», τη ρωτάει εκείνος όλο ειρωνεία. «Οτι έχεις ερωμένη και μου λες ψέματα. Πες μια φορά την αλήθεια». Ο Παύλος της λέει ότι αυτά είναι βλακείες. «Πες μου την αλήθεια αν είσαι άντρας», επιμένει εκείνη και τότε τη χαστουκίζει. «Ποτέ μη με αμφισβητήσεις ξανά. Το ακούς; Ποτέ», της τονίζει κι εκείνη μένει μόνη της να κλαίει.

Αργότερα η Χριστίνα πηγαίνει να τον βρει στο γραφείο του γιατί έχει αγωνία για το τι έγινε με τις φωτογραφίες. Εκείνος την καθησυχάζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο. Την ίδια στιγμή, ο πατήρ Νικόλαος είναι μαζί με τη μητέρα του. «Η Θάλεια πρέπει να μάθει με ποιον είναι παντρεμένη. Ο Παύλος την απατάει και αυτό εκείνη πρέπει να το μάθει», της λέει. «Κι εσύ τι θα κερδίσεις από αυτό;», τον ρωτάει η Πετρούλα. «Θα έχω στα χέρια μου ένα δυνατό όπλο για να τον εκβιάσω όταν θα έρθει η ώρα», της εξηγεί.