Grand hotel: «Το μαχαίρι του φόνου βρέθηκε στο δωμάτιο του» - Μεγάλη προδοσία, ένας αθώος μπαίνει φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό! «Δεν έκανα τίποτα. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί»

Ο Νικόλας γίνεται το εξιλαστήριο θύμα της Κυβέλης, η οποία τον ενοχοποιεί για να γλιτώσει τον γιο της τον Ιορδάνη από τις κατηγορίες και τη φυλακή. Ομως η Αγγέλα έχει έναν κρυφό άσο στο μανίκι της και θα καταφέρει στην ιδιοκτήτρια του Grand Hotel ένα ισχυρό πλήγμα.

Μια καμαριέρα βρίσκει κάτω από το στρώμα του Ιορδάνη το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε η Ρόζα και η Κυβέλη βάζει σε εφαρμογή άλλο ένα βρόμικο σχέδιο για να γλιτώσει ο γιος της. Δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να πλήξει την οικογένειά της, αλλά και τη φήμη του ξενοδοχείου της. Ετσι αναλαμβάνει δράση και φυσικά θα επιχειρήσει να βγάλει τον γιο της από το κάδρο των ερευνών. Ομως η καμαριέρα δεν είναι η μόνη που γνωρίζει για το μαχαίρι, αλλά και ο Πέτρος.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

«Δεν ξέρω πώς θα το πάρει ή αν θα με πιστέψεις αλλά το μαχαίρι του φόνου βρέθηκε στο δωμάτιο του αδελφού σου. Αυτή είναι η αλήθεια», λέει στην Αλίκη. Εκείνη σοκαρισμένη, αποφασίζει να τον βρει και να του μιλήσει, αλλά ο Ιορδάνης φαίνεται να έχει εξαφανιστεί… Ο Πέτρος προσφέρεται να τη βοηθήσει να τον βρουν και η αναζήτηση αυτή τους φέρνει πιο κοντά… Παράλληλα, η απρόσμενη επίσκεψη της κόμησσας Ολυμπίας Νεσλόρ, μητέρας του Αλέξανδρου, αναστατώνει τη Σοφία και η ένοχη συμπεριφορά της βάζει σε υποψίες την πεθερά της για την εγκυμοσύνη της. Η κόμησσα προσπαθεί να ανακαλύψει τι της κρύβουν μάνα και κόρη και απειλεί τον γιατρό Βερεμή για να της πει την αλήθεια για το ατύχημα και την εγκυμοσύνη της Σοφίας.

Grand Hotel: Ο Κυβέλη προδίδει τον ίδιο της τον γιο

Δείτε επίσης: Καλλιόπη Χάσκα: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του Grand Hotel - Τα παιδικά της χρόνια και οι... γνωριμίες

Ο Χρόνης δεν σταματά να ψάχνει στο ξενοδοχείο για το χρυσό μαχαίρι του φόνου και τελικά το ανακαλύπτει κι ένας αθώος θα βρεθεί στη φυλακή. Κι αυτό γιατί το βρίσκει κάτω από το κρεβάτι του Νικόλα. «Δεν έκανα τίποτα. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί», διαμαρτύρεται ο νεαρός και η μητέρα του η Αγγέλα βλέπει συγκλονισμένη να τον συλλαμβάνει η αστυνομία. Εκείνη ξέρει ότι ο γιος της είναι αθώος και δεν θα αφήσει το παιδί της στην τύχη του.

Ο Νικόλας συλλαμβάνεται

Μπορεί η Κυβέλη να είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να σώσει τον γιο της, το ίδιο όμως κι εκείνη. Γνωρίζοντας ότι ο Νικόλας είναι αθώος, θα έρθει χωρίς φόβο αντιμέτωπη με την Κυβέλη. «Ή θα πεις ότι το μαχαίρι βρέθηκε πρώτα κάτω από το στρώμα του Ιορδάνη ή θα πω στην κόμησσα Νεσλόρ ότι η κόρη σας η Σοφία δεν είναι έγκυος και ότι εξαπατάτε τον γιο της». Μπροστά σε μια τέτοια καταστροφική προοπτική η Κυβέλη λυγίζει και υποχωρεί. Ετσι τα λέει όλα στην αστυνομία και ο Ιορδάνης συλλαμβάνεται, έξαλλος με τη μητέρα του που τον πρόδωσε, και ο Νικόλας αφήνεται ελεύθερος.

Στο μεταξύ το κουβάρι της δολοφονίας της Βασιλικής ξετυλίγεται και αποκαλύπτεται ο άντρας με τον οποίο είχε κρυφή σχέση και ανήκει στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Η αποκάλυψη αυτή πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις, με αποκορύφωμα έναν πυροβολισμό και ένα νέο έγκλημα.

Ο Χρόνης αντιλαμβάνεται ότι ο Πέτρος γνωρίζει περισσότερα από όσα λέει και προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες.